Deze Pesto respecteert het oude en klassieke Ligurische recept, met D.O.P Genuese basilicum, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino , maa...Meer
Deze Pesto respecteert het oude en klassieke Ligurische recept, met D....
Rode Pesto D.O.P. met balsilicum uit Genua en met extra vierge olijfolie
Smakelijke rode pesto met een intense en diepe smaak, waarin Genuese DOP-bas...Meer
Rode Pesto D.O.P. met balsilicum uit Genua en met extra vierge olijfol...
Deze delicate extra vierge olie wordt uitsluitend geproduceerd uit olijven van de gewaardeerde “Monocultivar Taggiasca”.
De Taggiasca-olijf is kl...Meer
Deze delicate extra vierge olie wordt uitsluitend geproduceerd uit oli...
100% Italiaanse extra vierge olijfolie van Taggiasca olijven uit de eerste persing.
Medium fruitigheid en hints van artisjok
In decoratieve fles met...Meer
100% Italiaanse extra vierge olijfolie van Taggiasca olijven uit de ee...
100% Italiaanse extra vierge olijfolie van Taggiasca olijven uit de eerste persing.
Medium fruitigheid en hints van artisjok
In decoratieve fles met...Meer
100% Italiaanse extra vierge olijfolie van Taggiasca olijven uit de ee...
Deze tapenade van Taggiasca olijven is een unieke en delicate tapenade, gemaakt van de zwarte olijven van Cultivar Taggiasca, waardoor het een typisch...Meer
Deze tapenade van Taggiasca olijven is een unieke en delicate tapenade...
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsluitend afkomstig uit Ligurië, ontpit
Perfect om sauzen en vlees- en visgerecht...Meer
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsl...
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsluitend afkomstig uit Ligurië, ontpit, extra vierge olijfolie en een vleugje pep...Meer
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsl...
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsluitend afkomstig uit Ligurië, ontpit, extra vierge olijfolie en een vleugje ore...Meer
Geselecteerde kwaliteitsolijven van de “Cultivar Taggiasca”, uitsl...