Siciliaanse appelkappertjes
Pikant en friszuur van smaak.
Lekker bij salades, rijst, couscous, pasta met vis en uiteraard perfect op de borrelplank
Inhoud 300 gram
Lees meer.
Deze appelkappertjes of kapperappeltjes uit Sicilië, om precies te zijn van het eiland Salina. Hier zijn de kappertjes geuriger en voller van smaak dan elders. Kappertjes uit Sicilië zijn van zulke hoge kwaliteit vanwege de combinatie van zon, grond, zeewind en verschil in dag- en nachttemperatuur. Dit maakt dat ze wereldwijd door de beste restaurants worden gewaardeerd!
Inhoud | 300 gram |
Ingrediënten | |
Gebruik | door salades en pastasaus, couscous, visgerechten,over filet American |
Appelkappertjes zijn de uiteindelijke vrucht van de kappertjesplant (Capparis Spinosa). Een plant met elegante witte bloemblaadjes met roze en paarse meeldraden. De vers geoogste appelkappertjes worden ingelegd in zeezout uit Trapani en zullen vervolgens 30 tot 45 dagen rijpen. Hierdoor drogen ze uit en krijgen ze hun typische kleur, geur en smaak. Naast de rijping zorgt het zout ook voor conservering. Fijne bijkomstigheid is dat kappertjes goed zijn voor de bloedvaten en een natuurlijke remedie zijn voor veel allergieën!
100% natuurproduct
erg gezond
Makkelijk te gebruiken