Savoiardi Sardi is Sardijnse trots
Deze luchtige zoete Italiaanse lange vingers zijn breder en langer dan onze variant en
daardoor ideaal voor de be...Meer
Savoiardi Sardi is Sardijnse trots
Deze luchtige zoete Italiaanse lan...
Balsamico parels uit Modena. Vol, zoet en smaak met veel aroma.
Lekker bij vlees zoals carpaccio, kip, vis, groenten, risotto, kaas, ijs, fruit
Inho...Meer
Balsamico parels uit Modena. Vol, zoet en smaak met veel aroma.
Lekke...
Witte balsamico gerijpt in eikenvaten om zijn typische amberkleur te krijgen.
Fruitig, mild zure geur en smaak.
Heerlijk als dressing voor salades,...Meer
Witte balsamico gerijpt in eikenvaten om zijn typische amberkleur te k...
Zoete Pistache crème- pistache pasta van de Pistache
Zoet, intens volle smaak naar pistachenoten
Heerlijk bij het ontbijt, croissants, cake of voo...Meer
Zoete Pistache crème- pistache pasta van de Pistache
Zoet, intens v...
Siciliaanse kappertjes, geconserveerd in zeezout
Pikant en friszuur van smaak
Lekker bij tonijn, salades, rijst, couscous, pasta met vis
Inhoud 200...Meer
Siciliaanse kappertjes, geconserveerd in zeezout
Pikant en friszuur v...
Italiaanse uien op balsamicoazijn Cipolline Borettane all’Aceto
Borettane uien, balsamicoazijn van Modena I.G.P.
In een glazen pot van 280 gram ...Meer
Italiaanse uien op balsamicoazijn Cipolline Borettane all’Aceto
B...
Mille: Olijfolie van niet gecultiveerde olijven, rijk aan polyfenolen (het gezonde deel van olijfolie)
Fris en zeer intens fruitig geur
Volle smaak ...Meer
Mille: Olijfolie van niet gecultiveerde olijven, rijk aan polyfenolen ...
De bekende likeur
Licht zoet, zeer aromatisch, citroen, fris,
Lekker als digestief, ijskoud gedronken, of bij sorbetijs of roomijs
Inhoud: 700 ml. ...Meer
De bekende likeur
Licht zoet, zeer aromatisch, citroen, fris,
Lekker...
Bent u een espresso-liefhebber? Deze koffie heeft aroma's van noten en chocolade, met een prachtige volle créma en een heerlijke zoete chocolade-afdr...Meer
Bent u een espresso-liefhebber? Deze koffie heeft aroma's van noten en...
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe.
Pasta wordt gemaakt met een bronzen mal en langzaam gedroogd bij lage temperatuur. Past...Meer
Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe.
Pasta w...
Het hoogste kwaliteitsproduct puur Italiaans: de zwarte zomertruffel.
Als een vervanging van de verse truffel voor bij vis, vlees of in het voorgerec...Meer
Het hoogste kwaliteitsproduct puur Italiaans: de zwarte zomertruffel.
...
“Primo” is het vlaggenschip en meest bekroonde merk van Frantoi Cutrera .
Gemaakt met 100% Tonda Iblea-olijven, de lokale variëteit van Monti Ib...Meer
“Primo” is het vlaggenschip en meest bekroonde merk van Frantoi Cu...
Deze rosé Balsamico is van de Lambrusco druif. Een heerlijke smaakmaker.
Deze balsamico is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en is goed te combi...Meer
Deze rosé Balsamico is van de Lambrusco druif. Een heerlijke smaakmak...
Een typische Siciliaanse pesto gemaakt van gehakte Siciliaanse pistachenoten te combineren met een snufje zout en olie. Groene pesto. Rijk en vol van ...Meer
Een typische Siciliaanse pesto gemaakt van gehakte Siciliaanse pistach...
Gemaakt van olijven uit het gebied Canino (Lazio), net over de grens met Toscane.
Eerste persing, koudgeperst.
Ideale olie voor allround koken en w...Meer
Gemaakt van olijven uit het gebied Canino (Lazio), net over de grens m...
100% Biologische Siciliaanse extra vierge olijfolie met predicaat IGP Sicilië
De olijfolie is fruitige olie, met hints van tomaat en groene amandele...Meer
100% Biologische Siciliaanse extra vierge olijfolie met predicaat IGP ...
Een Ambachtelijke specialiteit uit Siena, Toscane
Panforte is een genot van amandelen, gekonfijte citrusvruchten, honing en kruiden. Knapperig en zo...Meer
Een Ambachtelijke specialiteit uit Siena, Toscane
Panforte is een ge...
Spaghetti gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesmeel en water
Inhoud: 500 gram
Kooktijd 14-15 minuten
Geperst in bronzen mallen - pasta al ...Meer
Spaghetti gemaakt van 100% Italiaans durum tarwe griesmeel en water
I...
Witte balsamico gerijpt in eikenvaten om zijn typische amberkleur te krijgen.
Fruitig, mild zure geur en smaak.
Heerlijk als dressing voor salades,...Meer
Witte balsamico gerijpt in eikenvaten om zijn typische amberkleur te k...
De traditionele Balsamico crème
Te combineren met gemengde salades, vlees, pizza, fruitsalades en ijs.
Deze crème is een onderdeel van een mooi ...Meer
De traditionele Balsamico crème
Te combineren met gemengde salades, ...