Citroenschillen op siroop - Scorze di Limone in sciroppo
Een verfijnde Siciliaanse specialiteit, ambachtelijk bereid op het historische landgoed van Marchesi di San Giuliano. Deze biologische citroenschillen worden met de hand gesneden van zonrijpe, onbespoten citroenen, langzaam gekookt en vervolgens ondergedompeld in een geurige siroop van rietsuiker.
Het resultaat is een delicaat gekonfijt product met een heldergele kleur, zachte textuur en een elegante balans tussen frisheid en zoete intensiteit.
De Scorze di Limone in Sciroppo zijn ideaal als luxe garnering voor desserts zoals panna cotta, ricotta-taart of citroenmeringue, maar ook verrassend lekker bij gegrild gevogelte of als subtiele smaakmaker in cocktails, thee of zelfs op een kaasplank.
Een authentiek, biologisch Siciliaans product vol karakter, waarin vakmanschap en de pure essentie van citroen samenkomen in elke gouden schil.
INGREDIËNTEN
suiker, fruit. Fruit gebruikt 34 g per 100 g; totale suikers 60,5 g per 100 g.