Met de opkomst van het veganisme is deze pasta de perfecte veganistische vervanger.Belazu's Nduja-pasta heeft een pittige, umami-smaak - volledig vleesvrij! Deze smeerbare pasta met een hete en rijke mix van Calabrische pepers en paprika's, heeft een sterke paprikasmaak, maar heeft nog steeds de kenmerkende vlezige ondertoon van Nduja. (Nudja is een typische worst uit de Italiaanse keuken. Erg pittig van smaak)Smeer deze Nduja op warme flatbreads en top met geroosterde groenten, of combineer met olijfolie voor een zoete en pittige tofu-marinade. Het toevoegen van een lepel aan een veganistische pastasaus of stoofpot voegt direct een rijke diepte en een vurige smaak toe.Maar ook te gebruiken als:
- Strooi als topping op de pizza
- Bedek groenten en rooster ze voor een pittige kick
- Perfect als basis voor een veganistische ragout
- Als kookpasta om warmte toe te voegen aan een recept
- Als vulling voor sandwiches
Ottolenghi en Jamie Oliver zijn ook groot fan van de producten van het merk Belazu.
Formaat:
Pot: 170 gr.