De jam die naar de zomer smaakt: Zoet, zacht en geurig.
Perfect voor het ontbijt, als tussendoortje of bij kazen (geiten- of koemelk). Ook geschikt voor de bereiding van taarten en desserts.
Inhoud:
Lees meer.
De jam die naar de zomer smaakt
Zoet, zacht en geurig: deze abrikozen, die in de zomer in onze boomgaarden worden geoogst, worden met de hand verwerkt tot een extra perfecte jam.
Hoe de biologische abrikozenjam wordt geproduceerd:
Deze biologische abrikozenjam extra wordt gemaakt van zoete, zoete biologische Siciliaanse abrikozen. Volledig rijp geoogst van biologisch geteelde bomen en verwerkt tot extra jam volgens een eenvoudig familierecept: een beetje biologische ruwe rietsuiker, een beetje biologisch citroensap en een kookproces op lage temperatuur, waardoor de smaak, de intense kleur en de eigenschappen van vers fruit intact blijven.
De consistentie is romig en vol en de smaak is goed in balans. Biologische abrikozen vormen 85% van de compote.
Gebruik
Perfect voor ontbijt, tussendoortjes of bij kazen (geiten- of koemelk). Ook geschikt voor de bereiding van taarten en desserts.
Ingrediënten
Biologische abrikozen, biologische rietsuiker, biologisch citroensap; Gebruikt fruit: 85 g per 100 g eindproduct.
De oorsprong en kwaliteit van de ingrediënten en de verwerking
marmelades - jam is ontstaan
- uit de liefde voor dit land en zijn tradities,
- uit de geuren van onze jeugd,
- uit de geheimen van onze grootmoeder en
- uit de herontdekking van een authentiek en authentiek verleden.
Elk product getuigt van een specifiek gebied, van een biodiversiteit waar de wereld ons jaloers op maakt. We selecteren elk product uit onze eigen gewassen of uit ons netwerk, kleinschalige en lokale producties en boeren die het land met dezelfde passie en respect als vroeger bewerken. Deze authentieke producten worden vervolgens verwerkt in onze moderne conservenfabriek met behulp van de nieuwste generatie machines. We gebruiken innovatieve kook- en conserveringstechnieken die absoluut respect voor het originele recept garanderen en tegelijkertijd het behoud van alle organoleptische kenmerken van het verse product en de belangrijkste voedingsaspecten garanderen. De afwezigheid van conserveermiddelen en kleurstoffen zorgt ervoor dat u een authentiek product kunt proeven.