Pastasaus

Sorteren op:

-Wat-*klassieke Siciliaanse pastasaus*-Smaak-*aubergine, knoflook en tomaat*-Lekker bij-*pasta, vlees, vis of kip*
-Inhoud-
*290 gram*
€4,85
-Wat-*beroemde saus gemaakt in Sicilië naar authentiek recept*-Smaak-*pancetta, tomaat,ui*-Lekker bij-*pasta en pastasalade*
-Inhoud-
*190 gram*
€4,90
-Wat-*traditionele pastasaus van Sicilië*-Smaak-*inktvis, tomaat, ui en peper*-Lekker bij-*pasta met vis*
-Inhoud-
*200 gram*
€4,90
-Wat-*truffel crème met Pecorino kaas uit Umbrië*-Smaak-*intens aardse truffel en Pecorino kaas*-Lekker bij-*geroosterd (stok)brood, risotto, asperges, vleesgerechten*
-Inhoud-
*90 gram*
€7,25
-Wat-*zwarte truffelsaus uit Umbrië*-Smaak-*zachte delicate truffel*-Lekker bij-*pasta, risotto en crostini*
-Inhoud-
*180 gram*
€8,50

Pastasaus


U vindt bij ons een selectie van orginele Italiaanse pastasaus. De selectie van pastasauzen brengen de smaak lokaal gevangen vis samen met de smaak van het Siciliaanse vasteland. Met als resultaat zalige pastasauzen vol met natuurlijke ingrediënten die elkaar versterken. De sauzen zijn makkelijk te bereiden met verschillende pastasoorten. Natuurlijk zijn er ook pastasauzen verkrijgbaar zonder vis, zoals pastasaus palermitana en pastasaus norma. De laatste is overigens de meest bekende saus op Sicilië, deze zult u bij een bezoek aan het eiland dan ook veelvuldig aangeboden krijgen. 

De pastasaus wordt in de canons van de hoeksteek van de mediterrane keuken genoemd. En is vaak een directe afgeleide van tomatensaus. Andere sauzen met hetzelfde doel, maar zonder tomaten worden ingedeeld in andere categorieën zoals bruine of witte sauzen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x