Pastasaus

Sorteren op:

-Wat-*traditionele pastasaus van Sicilië*-Smaak-*inktvis, tomaat, inktvisinkt, ui en peper*-Lekker bij-*pasta*
-Inhoud-
*200 gram*
€5,47
-Wat-*klassieke Siciliaanse pastasaus*-Smaak-*aubergine, knoflook en tomaat*-Lekker bij-*pasta, vlees, vis of kip*
-Inhoud-
*290 gram*
€4,95
-Wat-*saus voor elke pasta*-Smaak-*tomaten en olijven*-Lekker bij-*pasta of pastasalade*
-Inhoud-
*290 gram*
€4,95
-Wat-*orginele saus uit Catania Sicilië*-Smaak-*sardientjes, wilde venkel en tomaat*-Lekker bij-*pasta en pastasalade*
-Inhoud-
*200 gram*
€4,95
-Wat-*truffel crème met Pecorino kaas uit Umbrië*-Smaak-*intens aardse truffel en Pecorino kaas*-Lekker bij-*geroosterd (stok)brood, risotto, asperges, vleesgerechten*
-Inhoud-
*90 gram*
€7,25
-Wat-*zwarte truffelsaus uit Umbrië*-Smaak-*zachte delicate truffel*-Lekker bij-*pasta, risotto en crostini*
-Inhoud-
*180 gram*
€8,50

Pastasaus


U vindt bij ons een selectie van orginele Italiaanse pastasaus. De selectie van pastasauzen brengen de smaak lokaal gevangen vis samen met de smaak van het Siciliaanse vasteland. Met als resultaat zalige pastasauzen vol met natuurlijke ingrediënten die elkaar versterken. De sauzen zijn makkelijk te bereiden met verschillende pastasoorten. Natuurlijk zijn er ook pastasauzen verkrijgbaar zonder vis, zoals pastasaus palermitana en pastasaus norma. De laatste is overigens de meest bekende saus op Sicilië, deze zult u bij een bezoek aan het eiland dan ook veelvuldig aangeboden krijgen. 

De pastasaus wordt in de canons van de hoeksteek van de mediterrane keuken genoemd. En is vaak een directe afgeleide van tomatensaus. Andere sauzen met hetzelfde doel, maar zonder tomaten worden ingedeeld in andere categorieën zoals bruine of witte sauzen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x