Maccheroncini ( Eierpasta) met een traditionele ragout uit de Marken - Le Marche - Amesi Delicatessen
Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Maccheroncini ( Eierpasta) met een traditionele ragout uit de Marken - Le Marche

Maccheroncini met een traditionele ragout uit de Marken

Ingredienten voor 4 personen

  • 250 g La Campofilone IGP Maccheroncini
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 200 g rundergehakt
  • 100 g varkensgehakt
  • kippenlevertjes
  • 1 runderbot
  • 1 glas witte wijn
  • 500 g gepelde tomaten
  • extra vierge olijfolie
  • zout, peper
  • 100 g pecorino
  • kruiden

 

Bereidingswijze:

  • Bak de gesnipperde ui in een grote pan in de olie, voeg dan de gesneden wortelen en selderij, zout en peper toe.
  • Voeg de runderbotten toe en vervolgens al het andere vlees. Voeg rozemarijn, marjolein, salie en peterselie toe.
  • Voeg de wijn toe zodra het geheel bruin is. Voeg de tomaten toe zodra deze verdampt is. Laat 2-3 uur sudderen.
  • Kook de Maccheroncini in ruim water met zout en giet ze, indien mogelijk, af op een houten plank (als je de traditie wilt volgen) of in een kom.
  • Breng op smaak met de saus en serveer bestrooid met geraspte pecorino.

Buon Appetito!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »