Pesto di Basilico, Siciliaanse pesto van amandel, aubergine, en basilicum
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Pesto di Basilico, Siciliaanse pesto van amandel, aubergine, en basilicum
Deze groene pesto wordt gemaakt van amandelen, verse basilicum en aubergines, zonnebloemolie, knoflook en extra virgine olijfolie.
Inhoud | 200 gram |
Ingrediënten | 40% basilicum, amandelen, aubergine, zonnebloemolie, knoflook, zout en extra vergine olijfolie |
Gebruik | door de pasta, op een stokbroodje, als dip, bij een (tomaten)salade en als saus bij vleesgerechten |
Bewaaradvies
Om de kwaliteit zo goed mogelijk te houden is het aan te raden deze pesto uit de buurt van licht en warmte te houden. De pesto is tenminste 12 maanden houdbaar. Na opening is het goed een scheutje olijfolie over de pesto te doen en het in de koelkast te zetten. Zo blijft de pesto, eenmaal geopend, extra lang goed.
"Helaas" en we spreken uit ervaring gaat zo'n potje altijd sneller op dan gedacht
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
