Menu
EUR
Antiche Passioni Rode pesto uit Genua
€2,79 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Antiche Passioni Rode pesto uit Genua
Antiche Passioni
(0)

Antiche Passioni Rode pesto uit Genua

€2,79 Incl. btw
Op voorraad

Deze Pesto Rosso is een heerlijke traditionele pesto van zongerijpte tomaten en basilicum, Italiaanse schapenkaas en hartige cashewnoten.
Glutenvrij
Potje 80 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Rode pesto uit Genua 

De noordwestelijke streek Ligurië is rijk aan kruiden. Het is niet verwonderlijk dat hier de pesto is geboren. Het woordje “pesto” betekent “gestampt” en verwijst daarmee naar de grof gehakte basilicum, kaas en cashewnoten. 

Deze Pesto Rosso is een heerlijke traditionele pesto van zongerijpte tomaten en basilicum, Italiaanse schapenkaas en hartige cashewnoten.  

Serveer onze Pesto Rosso bij vlees of vis of als spread op een bruschetta of crostini. Hij is ook heerlijk door de hete pasta als rode variant op pasta-pesto. 

De Pesto Rosso zit verpakt in een glazen potje van 80 gram.

Ingrediënten:

Italiaanse tomatenpulp, 9% gedroogde tomaten, 6% verse Italiaanse basilicum, cashewnoten, Pecorino Romano schapenkaas, zonnebloemolie, zout, knoflook en ascorbinezuur

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Antiche Passioni Rode pesto uit Genua
Antiche Passioni
Rode pesto uit Genua
€2,79 €2,56
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Antiche Passioni Rode pesto uit Genua

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »