Harde Pecorino Romano kaas met DOP keurmerk. Dit keurmerk garandeert zowel herkomst uit het gecertificeerde productiegebied en bereiding conform het vaste authentieke recept. Vacuum verpakt, 200 gram Lees meer.
Pecorino Romano is een harde kaas met DOP keurmerk, gekookt, geproduceerd met volle verse schapenmelk, uitsluitend afkomstig van boerderijen in het gecertificeerde productiegebied (regio's van Sardinië, Lazio en Toscane). De smaak van de kaas is aromatisch, licht kruidig ??en hartig als tafelkaas (rijpingstijd van 5 maanden), intens kruidig ??als geraspte kaas (rijpingstijd van 8 maanden). Maar een paar kazen in de wereld hebben zo'n oude oorsprong als Pecorino Romano. Al meer dan 2000 jaar produceren de kudden schapen die vrij grazen de melk waarvan de kaas wordt gemaakt. Zelfs de oude Romeinen waardeerden Pecorino Romano, en de Romeinse legionairs wisten het goed: ze voegden altijd pure schapenkaas toe aan het dagelijkse rantsoen om hen kracht en energie te geven voor de strijd.
Gebruik
-Ingrediënt voor sauzen, pesto en toppings
-Vulling voor verse pasta
-Ingrediënt voor kant-en-klare salades
-Vulling voor gevulde en vleeswaren
-Uiteraard geraspt over de heerlijkste pasta's en ovenschotels
Inhoud: Vacuum verpakt stuk, 200 gram