Zeezout met rozemarijn is een perfecte match voor het op smaak brengen van allerlei gerechten. Natuurlijk als klassieker bij gebakken aardappeltjes! Maar denk ook aan patat, gegrilde kip en ander gebraad vlees. Hoe? Door simpelweg gewoon een snufje over het eten te strooien als finishing touch.
Inhoud | 200 gram |
Ingrediënten | zeezout 95%,rozemarijn 5% |
Gebruik | lekker bij gebakken aardappelen, friet, gegrild en gebraden vlees |
Het zeezout komt goed tot zijn recht als het na het koken of bakken over het gerecht wordt gestrooid. Maar ook om te koken is het dankzij de grove structuur geschikt, doordat het langzaam oplost tijdens het koken. Daarnaast zorgt het vocht in de zeezout kristallen dat het zout minder snel oplost en daarmee de kristallen langer intact blijven waardoor de smaak van het zout en de jasmijn, langer behouden blijft.
100% natuurlijk, geen toevoegingen
Subtiele smaak van rozemarijn
Gebruikt door toprestaurants in Italië