Antica Bottega Zongedroogde tomaat in olie
Antica Bottega Zongedroogde tomaat in olie
Zongedroogde tomaat in olijfolie met Nubia knoflook
De zongedroogde tomaat is een veelzijdig product met een zeer oude oorsprong. Onze zongedroogde tomaat in olijfolie wordt op smaak gebracht met Nubia knoflook. Het vormt een heerlijk kant en klaar voorgerecht. Door de Nubia knoflook heeft eeen sterke en intense smaak.
Wat is Nubia knoflook
Deze knoflook (aglio rosso di Nubia) is een typisch Siciliaanse delicatesse, het heeft een scherpe smaak en doordringend aroma en wordt in veel typische Siciliaanse gerechten gebruikt zoals bijvoorbeeld pasta pesto a la Trapanese.
Inhoud:
Gedroogde tomaten 51%, extra vergine olijfolie, zonnebloemolie, knoflook 1% en zout.
Het verwerken van de tomaat gebeurt nog steeds zoals de eeuwenoude Siciliaanse methode: de Siciliaanse tomaten worden tijp geplukt, gewassen, gesneden en een aantal weken in de zon gedroogd. Na het drogen worden de gedroogde tomaten ondergedompeld i n olie en op smaak gebracht ,met Nubia knoflook en zout.
Netto gewicht: 280 gram
Traceerbaarheid van grondstoffen:
- Gedroogde tomaat: Italië (Sicilië)
- Extra vergine olijfolie, zonnebloemolie, knoflook, zout: Italië (Sicilië)
Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van warmtebronnen.
