Menu
EUR
Emiliana Frambozenbalsamico, Balsamico al lampone
€14,99 €11,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Emiliana Frambozenbalsamico, Balsamico al lampone
Emiliana
(0)

Emiliana Frambozenbalsamico, Balsamico al lampone

€14,99
€11,99 Incl. btw
Op voorraad

Zoete combinatie van op eikenhouten vaten gerijpte balsamicoazijn en frambozensap
Inhoud: 250 ml
O.a. te gebruiken bij salades, fruitsalades, taarten, desserts, ijs en yoghurt. Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Frambozenbalsamico - Balsamico al lampone


De Emiliana-frambozendressing is het resultaat van een prachtige ontmoeting tussen op eikenhouten vaten gerijpte balsamicoazijn en frambozensap.

Kenmerken
Voor het oog is het helder en rood van kleur. De geur heeft het een boeiende, zoete en zeer aangename frambozengeur. De smaak heeft een ronde smaak met een lichte zuurgraad die voor lichtheid zorgt.

Ingrediënten
gekookte most, wijnazijn, frambozensap, frambozenaroma

Lekker met salades, fruitsalades, taarten, desserts, ijs en yoghurt.

Over Emiliana, een verhaal van passie en uitmuntendheid:
Het bedrijf ontstond in Carpi, op het platteland van Modena, een gebied dat wereldwijd bekend staat om de productie van balsamicoazijn. Het product is gemaakt met Lambrusco- en Trebbiano-druiven geteeld in de eigen wijngaarden. In de fasen van het productieproces worden moderne technologieën gebruikt met volledig respect voor de traditie om een ​​natuurlijk dicht product te verkrijgen dat het eeuwenoude familierecept volgt.

In de producten worden geen kleurstoffen of verdikkingsmiddelen gebruikt. Het gehele productieproces, van de verwerking van de grondstoffen tot het bottelen, wordt gegarandeerd door controle- en certificeringsinstanties. 

Culinair erfgoed

Emiliana heeft een culinair erfgoed dat al generaties lang in dit gebied geworteld is en doorgegeven wordt door de families die altijd in deze gebieden hebben gewoond

Het productieproces van de traditionele balsamico azijn

1. De druivenoogst; De druiven komen uit de eigen wijngaarden zodat er volledige controle is over de grondstof

2. Het persen; De vers geoogste druiven worden geperst om het vaste deel (schillen, zaden...) van de druivenmost te scheiden.

3. Het koken van de most; De door het persen verkregen most wordt vervolgens gekookt om een ​​stroperige en zoete siroop te verkrijgen.

4. Het acetificatieproces; Aan de gekookte most wordt een hoog azijngehalte wijnazijn toegevoegd om een ​​zoetzuur mengsel te verkrijgen waaruit balsamicoazijn ontstaat

5. Het rijpingsproces; In de volgende fase wordt de geacetificeerde most overgebracht naar eikenhouten vaten om de organoleptische kenmerken van het product te verfijnen en zo balsamicoazijn van Modena IGP te worden

6. Bottelen; Na verfijning wordt het product gecontroleerd, gefilterd en uiteindelijk gebotteld.

 

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Emiliana Frambozenbalsamico - Balsamico al lampone
-20%
Emiliana
Frambozenbalsamico - Balsamico al lampone
€14,99 €13,75 €11,99 €11,00
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Emiliana Frambozenbalsamico, Balsamico al lampone

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »