Menu
EUR
Luchino Ambachtelijke chocolade met 90% cacao uit Madagascar, gezoet met kokossuiker
€4,99 €2,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Luchino Ambachtelijke chocolade met 90% cacao uit Madagascar, gezoet met kokossuiker
Luchino
(0)

Luchino Ambachtelijke chocolade met 90% cacao uit Madagascar, gezoet met kokossuiker

€4,99
€2,99 Incl. btw
Op voorraad

Pure chocolade met 90% cacao
Madagascar cacao 90% en kokossuiker: plezier en gezondheid
Lekker bij als dessert of bij koffie en thee
Inhoud: 60 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Ambachtelijke chocolade met 90% cacao uit Madagascar, gezoet met kokossuiker

Pure chocolade met 90% cacao
Madagascar cacao van één herkomst 90% en Kokossuiker

Deze speciale versie van chocolade combineert een fijne variëteit aan single-origin cacao uit Madagaskar en kokossuiker, een natuurlijke zoetstof met een interessante eigenschap: het bevat inuline, een oplosbare prebiotische vezel die helpt de suikerbalans in het bloed te behouden en een lagere suikerwaarde heeft. glycemische index dan rietsuiker. Bovendien is het rijk aan ijzer en zink. De aanwezigheid van 90% cacao maakt deze reep tot een gezondheidsbondgenoot, zelfs voor mensen die een caloriearm dieet volgen.

Single origin Madagascar cacaomassa (min. 90%)*, kokossuiker 10%*.

Over Luchino:

In de ambachtelijke chocoladewinkel van Luchino wordt de beroemde Modica-chocolade geproduceerd volgens de eeuwenoude traditie, met gecertificeerde ingrediënten van topkwaliteit en volgens de IGP-voorschriften (Beschermde Geografische Aanduiding).

De grondstof wordt volgens traditie koud verwerkt. Dit geeft de Modica-chocolade zijn bijzondere korreligheid en zorgt ervoor dat de voedings- en organoleptische eigenschappen van de cacaobonen intact/ongewijzigd blijven. Elke reep is veganistisch, glutenvrij en van nature rijk aan flavonoïden, kostbare antioxidanten.


                                                         

                                    



Bereiding Modica Chocolade
Modica chocolade wordt gemaakt in Sicilië, in Modica. Deze chocolade heeft een zeer donkere kleur, bijna zwart met bruintinten en een ruwe structuur met grove korrels. De bereiding vindt plaats bij lage temperaturen van maximaal 35 tot 40 C. Dit geeft de chocolade een ietwat doffe kleur en doordat de suiker niet volledig is gesmolten zijn de suikerkorrels bijna zichtbaar. De cacaomassa wordt vervolgens gemengd met suiker of rietsuiker, specerijen, noten en fruit. Zoals vanille, kaneel, citroen, sinaasappel, jasmijn, rode peper, amandelen en pistache. Het zachte mengsel wordt tenslotte in de bijzondere en kenmerkende Lanni gegoten: de rechthoekige vorm met groeven. Wat Modica chocolade zo intens en uniek maakt, is dat er geen cacaoboter wordt gebruikt en de chocolade vrij is van stoffen zoals plantaardige vetten, soja lecithine en melk. Niet zo heel gek dat steeds meer mensen "fan" worden van deze bijzondere chocolade.



Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Luchino Ambachtelijke chocolade met 90% cacao uit Madagascar, gezoet met kokossuiker

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!