Zeezout uit Trapani met Siciliaanse Rozemarijn

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Zeezout uit Trapani met Siciliaanse Rozemarijn
  • Zeezout uit Trapani met Siciliaanse Rozemarijn
  • Zeezout uit Trapani met Siciliaanse Rozemarijn
  • Zeezout uit Trapani met Siciliaanse Rozemarijn
  • Zeezout uit Trapani met Siciliaanse Rozemarijn
  • Zeezout uit Trapani met Siciliaanse Rozemarijn
€ 3,95 € 3,95 Incl. btw

-Wat-*zeezout met rozemarijn*-Smaak-*grof zeezout met kruidige rozemarijn*-Lekker bij-*gebakken aardappeltjes, gegrild en gebraden vlees en kip*
-Inhoud-
*110 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:
301421

Zeezout uit Trapani met Siciliaanse Rozemarijn

Zeezout uit Trapani met rozemarijn is een perfecte match voor het op smaak brengen van allerlei gerechten. Natuurlijk als klassieker bij gebakken aardappeltjes! Maar denk ook aan patat, gegrilde kip en ander gebraad vlees. Hoe? Door simpelweg gewoon een snufje over het eten te strooien als finishing touch.

Inhoud 140 gram
Ingrediënten zeezout 95%,rozemarijn 5%
Gebruik gebakken aardappelen, friet, gegrild en gebraden vlees

Gebruik van zeezout met rozemarijn

Het zeezout komt goed tot zijn recht als het na het koken of bakken over het gerecht wordt gestrooid. Maar ook om te koken is het dankzij de grove structuur geschikt, doordat het langzaam oplost tijdens het koken. Daarnaast zorgt het vocht in de zeezout kristallen dat het zout minder snel oplost en daarmee de kristallen langer intact blijven waardoor de smaak van het zout en de jasmijn, langer behouden blijft.

100% natuurlijk, geen toevoegingen
Subtiele smaak van jasmijn
Gebruikt door toprestaurants in Italië

Zeezout uit Trapani, Sicilië

Voor de noordwestkust Sicilië ligt Trapani waar al eeuwen zeezout op traditionele wijze wordt gewonnen. Het zout wordt simpelweg verkregen door zeewater voor de kust in kwelders te laten verdampen. De productie wordt met de hand gedaan en het zout wordt op natuurlijke wijze gedroogd. Dit alles op dezelfde wijze als eeuwen geleden in de tijd van de Feniciërs. Het karakter van het zeezout wordt vormgegeven door het zeewater, de zon en de wind. Dit unieke zeezout staat er bekend enorm goed te zijn voor de gezondheid. Zo is het rijk aan magnesium en bevat het veel mineralen zoals sulfaten, calcium, magnesium, kalium, ijzer en sporenelementen zoals strontium, mangaan, jodium, zink, fluoriden, zilver, boor, silicium, koper. Allemaal zeer belangrijke bouwstoffen voor het menselijke lichaam!

Bewaaradvies

Het zeezout dient altijd droog en koel te worden bewaard. Na opening kan het nog lange tijd gebruikt worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x