Confiture extra 55% "Indiase vijg" ook wel prikkelpeer genoemd

  • Confiture  extra 55% "Indiase vijg" ook wel prikkelpeer genoemd
  • Confiture  extra 55% "Indiase vijg" ook wel prikkelpeer genoemd
  • Confiture  extra 55% "Indiase vijg" ook wel prikkelpeer genoemd
€ 5,75 Incl. btw

-Wat-*zoete en milde Italiaanse confiture gemaakt met 55% vruchtaandeel van de Siciliaanse cactusvijg, deze wordt ook wel de Indiase vijg genoemd: Fichi d'India *-Smaak-*Gemaakt van cactusvijgen, of prikkelperen, volgens traditioneel Siciliaans recept,

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:
105757

Confiture extra 55% "Indiase vijg" ook wel prikkelpeer genoemd

Cactusvijgen extra confituur gemaakt van cactusvijgen, oftewel Fichi India in het Italiaans (Indiase vijg) . Een confiture die is rijk aan vitamine C en goed is voor de spijsvertering. De zoete, milde smaak is niet alleen een traktatie op brood, maar ook bij kaas.

Ingrediënten Cactusvijgen, suiker, citroensap
Fruit 55 gram per 100 gram
Gebruik op brood,met geitenkaas, blauwschimmelkaas, beenham en kalkoen


Heerlijke vijgenjam uit Sicilië

Vijgenjam is niet alleen zalig bij verschillende kazen, maar is ook nog eens heel gezond. Zo wordt vijgenjam op natuurlijke wijze gemaakt van Indiase vijgen zit het vol met vitamine C, een van de belangrijkste vitamines. Deze zoete cactusvruchten groeien op de heuvels en rotsen aan de Siciliaanse kust. Vijgenjam is lekker bij geitenkaas, helemaal op geroosterd brood! Maar ook bij oude kazen of tussen een croissantje. Zelfs bij vlees, zoals beenham en kalkoen, laat het zich smaken.

- Zoete, milde smaak
- Natuurproduct
- Vijgenjam zit vol vitamine C
- Heerlijk bij kaas, brood en vlees

Da Noi Geplaatst op 16 Maart 2016 at 10:28

Heerlijke confituur! Zeer bijzonder en bijna niet te verkrijgen, ook hier in Italie niet. Gelukkig wel via jullie! De confituur is niet te zoet en daarmee goed te verwerken in zowel hartige als zoete gerechten. Super!

Da Noi Geplaatst op 14 Maart 2016 at 09:13

Een unieke confituur met een unieke smaak. Nog niet eerder gezien, ook niet hier in Italie. We hebben er crostate van gemaakt (jamtaartjes) en die zijn fantastisch geworden. De confituur is zacht van structuur en niet al te "gelei-achtig". De smaak vind ik nog het meeste lijken op een kruising tussen rozenbottel en peer. Let op: het is geen confituur van "gewone" vijgen, maar van cactusvijgen! (Dat is een heel andere vrucht en dus ook een heel andere smaak). A must try!

Henny van Zanten Geplaatst op 18 Maart 2015 at 14:19

Paste perfect bij ons kaasplankje en was snel op!

4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x