Acaciahoning uit Italië met stukjes truffel, ambachtelijk bereid

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Acaciahoning uit Italië met stukjes truffel, ambachtelijk bereid
  • Acaciahoning uit Italië met stukjes truffel, ambachtelijk bereid
  • Acaciahoning uit Italië met stukjes truffel, ambachtelijk bereid
  • Acaciahoning uit Italië met stukjes truffel, ambachtelijk bereid
  • Acaciahoning uit Italië met stukjes truffel, ambachtelijk bereid
  • Acaciahoning uit Italië met stukjes truffel, ambachtelijk bereid
€ 5,75 Incl. btw

-Wat-*truffelhoning uit Umbrië*-Smaak-*zachte acaciahoning met delicate truffel*-Lekker bij-*mildere kazen, zoals schapenkaas, geitenkaas en op brood*
-Inhoud-
*40 gram*

Op voorraad
Artikelnummer:
mietar40

Acaciahoning uit Italië met stukjes truffel, ambachtelijk bereid

Deze truffelhoning is gemaakt van pure acaciahoning waar stukjes gedroogde zomertruffel 'Tuber Aestivum Vitt aan zijn toegevoegd. Een écht natuurproduct, zonder toevoegingen. Rechtstreeks van het platteland in de omgeving van Pietralunga in de regio Umbrië.

Inhoud 40 gram
Ingrediënten Acaciahoning 98%, gedroogde zomertruffel 0,5%, natuurlijke aroma's
Gebruik kazen zoals pecorino, geitenkaas, schapenkaas, Parmezaanze kaas, (geroosterd) brood en bij fruit


Acaciahoning met truffel

De truffelhoning heeft een kristalheldere goudgele kleur met stukjes zwarte truffel. De truffel wordt handmatig geselecteerd waarna met veel aandacht de stukjes truffel worden toegevoegd aan de honing. Acaciahoning is een van de meest gerespecteerde en gewilde Italiaanse producten. De honing geeft een zoete smaak met delicate hints van vanille en een lichte nasmaak van bittere amandelen. Het past zo perfect bij de verfijnde smaak van zwarte truffel. Dit Italiaanse topproduct zal zelfs indruk maken op de meest veeleisende fijnproevers!

100% natuurproduct
Unieke delicatesse uit Umbrië 
Dé perfecte smaakmaker voor kazen

Gebruik

U kunt deze honing met truffel gebruiken voor vele gerechten. Van koude gerechten zoals vleeswaren en kazen tot meer uitgebreide gerechten, zoals geroosterde konijn en gestoofde peren. Het is heerlijk bij mildere kazen zoals schapen- en geitenkaas, maar ook bij pecorino en Parmezaanse kaas. En bij kwark en vanille-ijs. Zelfs op brood en fruit verrast deze speciale delicatesse.

TRUFFEL RECEPT
Crostini met truffelhoning (4 personen)

Benodigdheden:
- 4 sneetjes zelfgebakken brood
- 8 plakjes spek
- 50 gram truffelhoning
- Pecorino/Parmezaanse kaas

Bereiding:
Rooster de sneetjes brood. Plaats vervolgens de stukjes spek met kaas op het brood en garneer het geheel met een lepeltje truffelhoning.

Bewaren van truffelhoning

Om de kwaliteit zo goed mogelijk te houden is het aan te raden de honing uit de buurt van licht en warmte te houden. Na opening kan de honing nog zo'n 24 maanden worden gebruikt. De geur is zo intens dat het het beste is om het potje een paar minuutjes te openen vóór het  serveren.

Bekijk hier het verhaal van Jimmy Tartufi

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x