Zet in een handomdraai een heerlijk truffelgerecht op tafel.
Jimmy Tartuffi biedt u heerlijke pasta: Tagliolini bereid met ei en harde durum tarwe én zwarte truffel.
Deze pasta heet Tagliolini. De pasta is gemaakt in Campofilone, dé plek in Italië voor de beste eierpasta’s. Door aan de in bronzen platen (geëxtrudeerde) getrokken pasta zwarte truffel 'Tuber Melansporum Vitt' en zomertruffel 'Tuber Aestivum Vitt’ toe te voegen, ontstaat een pasta met de zo kenmerkende truffelsmaak.
Wat is het verschil met Tagliatella? De Tagliolini is cilindrisch van vorm en zeer dun. Uitermate geschikt voor romige sauzen.
Inhoud | 250 gram |
Ingrediënten | durum tarwe, verse eieren, tarwe meel, zomertruffel, zwarte truffel |
Gebruik | voldoende voor 2-3 personen |
Door de hoge kwaliteit van de truffelpasta, is de kooktijd slecht 2 tot 3 minuten. Breng het water aan de kook, voeg zout toe en de pasta en roer even om, na 2 min is de pasta klaar. Voeg op het einde wat boter toe en serveer het warm.
√ Tagliolini uit Campofilone
√ Eierpasta gemaakt van de beste durum tarwe
√ Zomertruffel en zwarte truffel