Tartufi Jimmy Truffel Creme met Gorgonzola en Zomer Truffel, wie durft
Tartufi Jimmy Truffel Creme met Gorgonzola en Zomer Truffel, wie durft
Een heerlijk zachte truffel crème met gorgonzola en stukjes witte truffel. De vers toegevoegde stukjes witte truffel maken samen met de Gorgonzola kaas een heerlijk smeersel dat ideaal is op dat stokbroodje met een goed glas wijn. Maar ook als garnering bij tal van gerechten geeft het net even wat bijzonders.
Inhoud | 90 gram |
Ingrediënten | Gorgonzola kaas 25%, witte truffel 3%, boter, maizena, zout, natuurlijke aroma's |
Gebruik | op geroosterd brood zoals crostini's, bij vleesgerechten, pasta's, risotto |
Truffel crème met Gorgonzola
Gorgonzola is een volle koemelk kaas uit Italië. Het is een zachte, boterachtige blauwschimmelkaas met een karakteristieke smaak. Deze crème met truffel en Gorgonzola is perfect op een geroosterd stokbroodje, of crostini zoals de Italianen het doen. Maar ook om risotto en pasta's mee af te maken. Bij voorgerechten en als saus bij asperges.
Echte gorgonzola kaas
Stukjes witte truffel uit Umbrië
Ambachtelijk gemaakt
Truffel crème met Gorgonzola bewaren
Na opening de crème in de koelkast bewaren. De houdbaarheid is na opening beperkt.
