Zakelijke bestellingen

Op zoek naar een bijzonder Italiaans cadeau? Of heeft u een delicatessenzaak, cadeauwinkel of restaurant waar onze producten een mooie aanvulling kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Italiaanse kerstpakketten of relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een origineel en smaakvol relatiegeschenk of kerstpakket voor uw werknemers? Wilt u zich onderscheiden en geen standaardpakket? Dan is een cadeaupakket van Amesi wellicht iets voor u. U kunt het pakket samenstellen met de producten uit de webshop maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Wij verzorgen ook een "markt" op uw eigen (bedrijfs) locatie. Hier kunnen uw werknemers met bonnen betalen welke door u zijn verstrekt in het kader van een (kerst)feest. Wij kunnen het aanbod sterk uitbreiden met oa boeken, schrijfwaren, lederwaren etc. Genoeg mogelijkheden om een onvergetelijk dank-je-wel aan uw personeel aan te bieden. 

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst. U vindt de producten van Amesi o.a. bij:

- Boon & Blad, Oirschot
- Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal, Alkmaar
- Restaurant 't Stasjons Kofjehús, Molkwerum
- La Mela Delicatessen, Rijmenam, België
- Buongusto, Arnhem
- Le Chocolat, Doorn   
- Belloni Italiaanse Delicatessen, Helmond
- Déli-Verte, Roermond   


Referenties

 

 


Contact

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons mailen via [email protected] We beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 045-2031143
.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x