Italiaanse Paté

Sorteer op:

-Wat-*tapenade van groene Siciliaanse olijven*-Smaak-*groene olijven, knoflook en kruiden*-Lekker bij-*bij salade, stokbrood of toast*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25
Een heerlijke delicate kippenleverpaté met 40% kippenlever, 24% extra vergine olijfolie, 13% zonnebloemolie, ui, wortel, kappertjes en 3% zomertruffel (Tuber aestivum Vitt) op smaak gebracht met knoflook, wijnazijn, citroensap, peterselie, rozemarijn, sal
€6,90
-Wat-*Italiaanse tapenade¸ met volle smaak*-Smaak-*wilde venkel, kruiden en chili*-Lekker bij-*salade, vlees en gerechten of stokbrood*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25
Zwarte truffel tapenade ambachtelijk bereid met champignons, Zwarte truffel Jus, (Tuber aestivum Vitt) Extra Virgine Olijfolie 5%, Zonnebloemolie 5%, Grana Padano kaas, Zwarte Truffel 2,5%: 2% Moscato Truffel (Tuber Brumale Vitt), 0.5% Zwarte Truffel (
€12,00

Italiaanse Paté

Onze Italiaanse patés zijn een verzameling van originele smaken uit Italië. Paté is de naam voor vleesproducten waarin lever is gebruikt. De klassieke methode van bereiding van paté is het vermalen en vermengen van de lever met andere ingrediënten, waarvan in iedergeval vet of spek gebruikt worden. Met name wildpaté wordt beschouwd als een culinaire hoogstand, en kan gegeten worden met een zoete marmalade of confituur.

De patés zijn bereid met lokale ingrediënten uit verschillende gebieden op Sicilië. Bijvoorbeeld met wilde venkel, amandelen of pistache. Stuk voor stuk zijn dit patés met krachtige smaken die u zullen verrassen. Probeer ze op bruschetta en broodjes of als ingrediënt om gerechten van vlees of vis te verrijken.





U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x