Pastasaus

Sorteer op:

-Wat-*beroemde saus gemaakt in Sicilië naar authentiek recept*-Smaak-*spek, tomaat,ui*-Lekker bij-*pasta en pastasalade*
-Inhoud-
*190 gram*
€4,90
-Wat-*speciale vis pastasaus*-Smaak-*geelvintonijn, tomaat en kruiden*-Lekker bij-*pasta of pastasalades*
-Inhoud-
*200 gram*
€5,25
-Wat-*klassieke Siciliaanse pastasaus*-Smaak-*aubergine, knoflook en tomaat*-Lekker bij-*pasta, vlees, vis of kip*
-Inhoud-
*290 gram*
€4,85
-Wat-*orginele saus uit Catania Sicilië*-Smaak-*sardientjes, wilde venkel en tomaat*-Lekker bij-*pasta en pastasalade*
-Inhoud-
*200 gram*
€4,90
-Wat-*saus voor elke pasta*-Smaak-*tomaten en olijven*-Lekker bij-*pasta of pastasalade*
-Inhoud-
*290 gram*
€4,50
Een complete maaltijd bestaande uit:
Fettucini 250 gram bereid met ei (20% )en durum tarwe en Zomer Truffel 5% (tuber aestivum Vitt)
kooktijd 2 a 3 minuten
samen met een heerlijke truffelsaus: salsa tartufata 90 gram
bereid met champignons, zwarte oli
€13,50

Pastasaus


U vindt bij ons een selectie van orginele Italiaanse pastasaus. De selectie van pastasauzen brengen de smaak lokaal gevangen vis samen met de smaak van het Siciliaanse vasteland. Met als resultaat zalige pastasauzen vol met natuurlijke ingrediënten die elkaar versterken. De sauzen zijn makkelijk te bereiden met verschillende pastasoorten. Natuurlijk zijn er ook pastasauzen verkrijgbaar zonder vis, zoals pastasaus palermitana en pastasaus norma. De laatste is overigens de meest bekende saus op Sicilië, deze zult u bij een bezoek aan het eiland dan ook veelvuldig aangeboden krijgen. 

De pastasaus wordt in de canons van de hoeksteek van de mediterrane keuken genoemd. En is vaak een directe afgeleide van tomatensaus. Andere sauzen met hetzelfde doel, maar zonder tomaten worden ingedeeld in andere categorieën zoals bruine of witte sauzen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x