Menu
EUR

Tapenade en paté

Italiaanse patè van Amesi in diverse originele en heerlijke smaken. Probeer deze patès ook op crostini en stokbrood. Gemaakt van de beste ingrediënten.

14 Producten
Toon:
Belazu Belazu - Tomaten Olijven Tapenade
Belazu
Belazu - Tomaten Olijven Tapenade
€6,99 €6,41
 
Campo d'oro groene pesto met basilicum en amandelen
Campo d'oro
groene pesto met basilicum en amandelen
€6,49 €5,95
 
Piccolo Italia italiaanse dipstengels met olijfolie
Piccolo Italia
italiaanse dipstengels met olijfolie
€2,50 €2,29
 
Piccolo Italia italiaanse dipstengels naturel
Piccolo Italia
italiaanse dipstengels naturel
€2,50 €2,29
 
Modesti olijven tapenade
Modesti
olijven tapenade
€4,99 €4,58
 
Antica Bottega Siciliana tapenade van aubergine
Antica Bottega Siciliana
tapenade van aubergine
€4,29 €3,94
 
Antica Bottega Siciliana Tapenade van groene olijven
Antica Bottega Siciliana
Tapenade van groene olijven
€4,99 €4,58
 
Daidone tapenade van Sicliaanse groene olijven
Daidone
tapenade van Sicliaanse groene olijven
€5,49 €5,04
 
Antica Bottega Siciliana tapenade van wilde venkel
Antica Bottega Siciliana
tapenade van wilde venkel
€4,49 €4,12
 
Antica Bottega Siciliana Tapenade van zwarte olijven
Antica Bottega Siciliana
Tapenade van zwarte olijven
€4,99 €4,58
 
Tartufi Jimmy tapenade van zwarte truffel
-17%
Tartufi Jimmy
tapenade van zwarte truffel
€5,99 €5,50 €4,99 €4,58
 
Toon 1 - 14 van 14
Tapenade en paté

Italiaanse Paté en Patè

Paté is de naam voor een vleesproduct waarin lever is gebruikt. De klassieke methode van bereiding van paté is het vermalen en vermengen van de lever met andere ingrediënten. (Spek of vet wordt in ieder geval gebruikt.) Met name kippenleverpaté met truffel wordt beschouwd als een culinair hoogstandje, en kan geserveerd worden op een geroosterd stokbroodje met een zoete marmelade of confituur. Of als lepel-amuse. 

Onze patè's laten zich het beste vertalen als tapenade. Het zijn smeerseltjes bereid met lokale ingrediënten (zeer fijngehakt) uit verschillende gebieden. Proef bijvoorbeeld eens de patè met wilde venkel, zwarte truffel de bekende olijventapenades of de Pesto Etna, deze laatste is eigenlijk een pesto maar superlekker op een crostini of stokbroodje. Elke patè heeft een krachtige smaak want alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om een heerlijk smakend mengsel te maken. Probeer ze op bruschetta en broodjes of als ingrediënt voor een bijzondere maaltijd.

Wilt u advies voor een heerlijke borrelplank? Mail of bel ons, wij helpen u graag met de samenstelling.





Merken
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!