Paté, patè, tapenade en pesto

Sorteren op:

-Wat: *Siciliaanse uienconfituur, een heerlijk bijgerecht bij wild, vlees en paté. Gemaakt van de beste Siciliaanse uien volgens traditioneel recept.
€5,85
-Wat-*dikke knoflook pasta/tapenade¸*-Smaak-*volle knoflooksmaak verrijkt met olijfolie en korenbloemzaadolie*-Lekker bij-*salade, vlees en kip gerechten of op stokbrood*
-Inhoud-
*90 gram*
€4,10
-Wat-*Italiaanse tapenade¸ met volle smaak*-Smaak-*wilde venkel, kruiden en chili*-Lekker bij-*salade, vlees en gerechten of stokbrood*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25
-Wat-*tapenade van zwarte Siciliaanse olijven*-Smaak-*zwarte olijven, knoflook en kruiden*-Lekker bij-*bij salade, stokbrood of toast*
-Inhoud-
*90 gram*
€3,99
-Wat-*tapenade van groene Siciliaanse olijven*-Smaak-*groene olijven, knoflook en kruiden*-Lekker bij-*bij salade, stokbrood of toast*
-Inhoud-
*90 gram*
€3,99
-Wat-*tapenade van Siciliaanse tomaat en kappertjes*-Smaak-*tomaat met kappertjes*-Lekker bij-*pasta of pastasalade, maar ook als dipper of op een toastje*
-Inhoud-
*180 gram*
€6,25
-Wat-*tapenade van Siciliaanse tomaat en pistache*-Smaak-*tomaat met pistache*-Lekker bij-*pasta of pastasalade, maar ook als vulling voor tramezzini*
-Inhoud-
*180 gram*
€6,95
-Wat: *Siciliaanse peperoncino confituur, een heerlijk bijgerecht bij kaas, vlees en paté. Gemaakt van de beste Siciliaanse peperoncino volgens traditioneel recept.
-160 gram
€6,50
Gedroogde porcini uit Umbrië, voor de kookliefhebber. Maak zelf de heerlijkste paddenstoelgerechten met deze porcini van hoge kwaliteit
€10,95
-Wat-*tapenade van groene Siciliaanse olijven*-Smaak-*groene olijven, knoflook en kruiden*-Lekker bij-*bij salade, stokbrood of toast*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25

Italiaanse Paté en Patè

Paté is de naam voor een vleesproduct waarin lever is gebruikt. De klassieke methode van bereiding van paté is het vermalen en vermengen van de lever met andere ingrediënten. (Spek of vet wordt in ieder geval gebruikt.) Met name kippenleverpaté met truffel wordt beschouwd als een culinair hoogstandje, en kan geserveerd worden op een geroosterd stokbroodje met een zoete marmelade of confituur. Of als lepel-amuse. 

Onze patè's laten zich het beste vertalen als tapenade. Het zijn smeerseltjes bereid met lokale ingrediënten (zeer fijngehakt) uit verschillende gebieden op Sicilië en Umbrië.  Proef bijvoorbeeld eens de patè met wilde venkel, zwarte truffel de bekende olijventapenades of de poesia di Sicilia,deze laatste is eigenlijk een pesto maar superlekker op een crostini of stokbroodje. Elke patè heeft een krachtige smaak want alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om een heerlijk smakend mengsel te maken. Probeer ze op bruschetta en broodjes of als ingrediënt voor een bijzondere maaltijd.

Wilt u advies voor een heerlijke borrelplank? Mail of bel ons, wij helpen u graag met de samenstelling.





U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x