Paté, patè, tapenade en pesto

Sorteren op:

Typisch Siciliaanse Vegan pesto met biologische basilicum en amandelen.
€6,25
- Wat:-*Dun krokant gebakken toastje/ toastje voor bij een borrelplankje -
- Smaak: * toast -
- Inhoud: *180 gram-
€2,99
- Wat:* 4 verschillende soorten tapenades-
- Smaak: *4 verschillende soorten tapenades-
- Inhoud: *35 gram per potje-
€11,99
- Wat:* compote, jam en honing -
- Smaak: * compote, jam en honing -
- Inhoud: *35 gram per potje-
€11,99
- Wat:- *Olijven tapenade van Taggiasca olijven
- Smaak:- *De olijven zijn vrij klein en hebben een extreem lage zuurgraad. Hierdoor heeft de Taggiasca olijf een zoete smaak en geen of nauwelijks bittere tonen.
- Inhoud:- * 185 gram
€4,99
-Wat-*tapenade van groene Siciliaanse olijven*-Smaak-*groene olijven, knoflook en kruiden*-Lekker bij-*bij salade, stokbrood of toast*
-Inhoud-
*90 gram*
€3,99
Verwerken:
De groene olijven worden handmatig gewassen en vervolgens gehakt, het resulterende mengsel wordt op smaak gebracht met de rest van de ingrediënten.

Netto gewicht: 90 gram
€4,95

Italiaanse Paté en Patè

Paté is de naam voor een vleesproduct waarin lever is gebruikt. De klassieke methode van bereiding van paté is het vermalen en vermengen van de lever met andere ingrediënten. (Spek of vet wordt in ieder geval gebruikt.) Met name kippenleverpaté met truffel wordt beschouwd als een culinair hoogstandje, en kan geserveerd worden op een geroosterd stokbroodje met een zoete marmelade of confituur. Of als lepel-amuse. 

Onze patè's laten zich het beste vertalen als tapenade. Het zijn smeerseltjes bereid met lokale ingrediënten (zeer fijngehakt) uit verschillende gebieden. Proef bijvoorbeeld eens de patè met wilde venkel, zwarte truffel de bekende olijventapenades of de Pesto Etna, deze laatste is eigenlijk een pesto maar superlekker op een crostini of stokbroodje. Elke patè heeft een krachtige smaak want alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om een heerlijk smakend mengsel te maken. Probeer ze op bruschetta en broodjes of als ingrediënt voor een bijzondere maaltijd.

Wilt u advies voor een heerlijke borrelplank? Mail of bel ons, wij helpen u graag met de samenstelling.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x