Paté, patè, tapenade en pesto

Sorteer op:

-Wat-*dikke knoflook pasta/tapenade¸*-Smaak-*volle knoflooksmaak verrijkt met olijfolie en korenbloemzaadolie*-Lekker bij-*salade, vlees en kip gerechten of op stokbrood*
-Inhoud-
*90 gram*
€4,10
Een heerlijke delicate kippenleverpaté met 40% kippenlever, 24% extra vergine olijfolie, 13% zonnebloemolie, ui, wortel, kappertjes en 3% zomertruffel (Tuber aestivum Vitt) op smaak gebracht met knoflook, wijnazijn, citroensap, peterselie, rozemarijn, sal
€6,90
-Wat-*Italiaanse tapenade¸ met volle smaak*-Smaak-*wilde venkel, kruiden en chili*-Lekker bij-*salade, vlees en gerechten of stokbrood*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25
-Wat-*tapenade van zwarte Siciliaanse olijven*-Smaak-*zwarte olijven, knoflook en kruiden*-Lekker bij-*bij salade, stokbrood of toast*
-Inhoud-
*90 gram*
€3,99
-Wat-*tapenade van groene Siciliaanse olijven*-Smaak-*groene olijven, knoflook en kruiden*-Lekker bij-*bij salade, stokbrood of toast*
-Inhoud-
*90 gram*
€3,99
-Wat-*tapenade van groene Siciliaanse olijven*-Smaak-*groene olijven, knoflook en kruiden*-Lekker bij-*bij salade, stokbrood of toast*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25
Zwarte truffel tapenade ambachtelijk bereid met champignons, Zwarte truffel Jus, (Tuber aestivum Vitt) Extra Virgine Olijfolie 5%, Zonnebloemolie 5%, Grana Padano kaas, Zwarte Truffel 2,5%: 2% Moscato Truffel (Tuber Brumale Vitt), 0.5% Zwarte Truffel (
€12,00

Italiaanse Paté en Patè

Paté is de naam voor een vleesproduct waarin lever is gebruikt. De klassieke methode van bereiding van paté is het vermalen en vermengen van de lever met andere ingrediënten. (Spek of vet wordt in ieder geval gebruikt.) Met name kippenleverpaté met truffel wordt beschouwd als een culinair hoogstandje, en kan geserveerd worden op een geroosterd stokbroodje met een zoete marmelade of confituur. Of als lepel-amuse. 

Onze patè's laten zich het beste vertalen als tapenade. Het zijn smeerseltjes bereid met lokale ingrediënten (zeer fijngehakt) uit verschillende gebieden op Sicilië en Umbrië.  Proef bijvoorbeeld eens de patè met wilde venkel, zwarte truffel de bekende olijventapenades of de poesia di Sicilia,deze laatste is eigenlijk een pesto maar superlekker op een crostini of stokbroodje. Elke patè heeft een krachtige smaak want alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om een heerlijk smakend mengsel te maken. Probeer ze op bruschetta en broodjes of als ingrediënt voor een bijzondere maaltijd.

Wilt u advies voor een heerlijke borrelplank? Mail of bel ons, wij helpen u graag met de samenstelling.





U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x