Italiaanse Kruiden

Sorteren op:

- Wat:-*Doppio Tomatenpuree-
- Smaak: *Tomatenpuree-
- Inhoud: *200 gram

- Wat:-*Doppio Tomatenpuree-
- Smaak: *Tomatenpuree-
- Inhoud: *200 gram
€2,79
-Wat-*gedroogde Siciliaanse oregano*-Smaak-*kruidige en peperige smaak*-Lekker bij-*als toevoeging aan pizza en pasta*
-Inhoud-
*50 gram*
€3,25
-Wat:- *peperoncino in extravergine olijfolie - - *een heerlijk bijgerecht bij kaas, vlees en paté. Gemaakt van de beste peperoncino volgens traditioneel recept.
-inhoud:- *185 gram
€4,99
- Wat * kruidenmix voor spaghetti - Inhoud * 70 gram
* uit Sicilië
€3,49

Italiaanse Kruiden

Al vele eeuwen spelen kruiden en met name Italiaanse kruiden een grote rol in allerlei keukens. De beroemde zeevaarders zoals Vasco da Gama en Columbus brachten kostbare specerijen naar Europa en deze werden hier verder gecultiveerd. Maar natuurlijk waren er ook inheemse kruiden zoals de wilde Siciliaanse venkel, rozemarijn en tijm, die nog steeds bijzondere smaakmakers zijn. 
 
In de Italiaanse keuken spelen kruiden een belangrijke rol. Deze kruiden komen vooral voor in het Middellandse Zeegebied. Voor de bereiding van pasta, pizza, salades, vis- en vleesgerechten hebben wij een uitgebreide collectie kruiden. Van pittige pepertjes ‘peperoncino’ en oregano, tot speciale Siciliaanse pastakruiden voor de bereiding van een heerlijke pasta maaltijd. Of wat dacht u van onze heerlijke bruschetta mix, meng deze met onze olijfolie en je hebt een heerlijke appetizer, U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x