CAMPO D ORO Pesto Trapanese met Avola amandel
CAMPO D ORO Pesto Trapanese met Avola amandel
Wat is pasta trapanese?
Pasta trapanese is een pasta gerecht waarbij gebruik wordt gemaakt van een typische Siciliaanse pesto.
Deze pesto wordt gemaakt met de volgende ingrediënten: Siciliaanse tomaten, basilicum en de beroemde Avola- amandelen. De pesto Trapanese dus.
Deze pesto is natuurlijk perfect als pastasaus maar ook heerlijk op een bruschetta, geroosterd brood of voor het op smaak brengen van vlees- en visgerechten.
Ingrediënten: 52% tomatenpulp, zonnebloemolie, 8% basilicum, 6% gedroogde tomaat, tomatenpuree, 3% avola-amandelen, wijnazijn, zout, knoflook, chili, zuurteregelaars: melkzuur, ascorbinezuur.
Totaal 180 gram
• Typisch Siciliaanse pesto, gecreëerd door de combinatie van verse tomaten, basilicum en Avola-amandelen. Alle grondstoffen zijn authentiek Siciliaans en 100% natuurlijk.
• Uitstekend om een goed bord pasta op smaak te brengen, fantasierijke bruschetta te vullen door het eenvoudig op geroosterd brood te smeren, of om vlees- en visgerechten op smaak te brengen.
• Fijne en zeer aromatische smaak. Het heeft een donkerrode kleur.
