Mirko Tartufi Pecorino creme met zwarte truffel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Mirko Tartufi Pecorino creme met zwarte truffel
Mirko Tartufi
€ 9,50 Incl. btw

-Wat-*crème gemaakt van Pecorino met zwarte truffel*-Smaak-*Scherpe pecorino kaas met aardse ietwat zoetige truffel*-Lekker bij-*geroosterd (stok)brood, pasta en kip*
-Inhoud-
*80 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen

Mirko Tartufi Pecorino creme met zwarte truffel

De scherpe smaak van de pecorino wordt hier verzacht met de zoetige smaak van de zwarte truffel. De vers toegevoegde stukjes zwarte truffel maken samen met de Pecorino kaas een heerlijk smeersel dat ideaal is op dat stokbroodje met een goed glas wijn. 

Maar ook heerlijk bij gebakken kip en als pastasaus.


Plantaardige room, melk, bloem, boter, Toscaanse pecorino (gepasteuriseerde schapenmelk, zout, stremsel, fermenten) zout, water, zwarte peper, Norcia zwarte truffel 3% (Tuber Melanosporum vitt), Muscat truffel 2% (Tuber brumale Moscatum ferry ) aroma's.

Truffel crème met Pecorino

Pecorino is een Italiaanse schapenkaas. Harde en zoutig, met een scherpe smaak. Wordt vaak gebruikt in pastagerechten, denk bijvoorbeeld aan de Pasta cacio e pepe. De pecorino die Mirko gebruikt wordt gemaakt in de Toscane, net zoals de boter en de melk. Mirko gebruikt zoveel als mogelijk alles uit de omgeving. Deze crème met truffel en Pecorino is perfect op een geroosterd stokbroodje, of crostini zoals de Italianen het doen. Maar ook om risotto en pasta's mee af te maken. 

 

Over Mirko Tartufi

In september 2015 werd in Cortona, de provincie Arezzo, de eerste Mirko Tartufi winkel geopend.

Hét adres voor truffels en truffelproducten. Dankzij zijn ervaring weet Mirko Tartufi de beste grondstoffen uit te kiezen, die gebruikt worden om de truffel specialiteiten te produceren.

Elke recept wordt zorgvuldig beproefd, van de keuze van de ingrediënten tot het nauwgezette onderzoek naar truffelaroma's van de beste Italiaanse merken. Wat betreft de Extra Vergine Olijfolie die gebruikt wordt, Mirko Tartufi gebruikt alleen maar Toscaanse olijfolie om het territoriale karakter van het in Italië gemaakte product nog meer te benadrukken.

Alle truffelbereidingen worden, voordat ze op de markt worden gebracht, getest door bevriende chefkoks. Zij hebben het laatste woord!

De stelling van Mirko Tartufi: "Ik verkoop alleen die producten die ik ook mijn kinderen te eten zou geven."

Wij denken dat dit de basis moet zijn van elk bedrijf dat werkzaam is in de voedingssector. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x