Italiaanse Pasta

Sorteer op:

-Wat-*typisch Siciliaanse pasta*-Smaak-*zacht en stevig*-Lekker bij-*pasta's en salades*
-Inhoud-
*300 gram*
€2,95
-Wat-* typisch Siciliaanse pasta *-Smaak-*tomaat en spinazie*-Lekker bij-*pasta's en salades*
-Inhoud-
*300 gram*
€3,50
-Wat-* typisch Siciliaanse pasta *-Smaak-*zacht en vol*-Lekker bij-*allerlei pasta's*
-Inhoud-
*300 gram*
€2,95
-Wat-* typisch Siciliaanse pasta*-Smaak-*zachte hinten van inktvis*-Lekker bij-*pasta met zeevruchten*
-Inhoud-
*250 gram*
€3,95
-Wat-* typisch Siciliaanse maccheroni *-Smaak-*stevig en zacht*-Lekker bij-*diverse pasta's en salades*
-Inhoud-
*250 gram*
€2,95
-Wat-* typisch Siciliaanse maccheroni *-Smaak-*stevig en zacht*-Lekker bij-*diverse pasta's en salades*
-Inhoud-
*250 gram*
€2,95
-Wat-* typisch Siciliaanse pasta *-Smaak-*stevig en zacht*-Lekker bij-*pasta en pastasalades*
-Inhoud-
*250 gram*
€2,95
-Wat-*Siciliaanse pistache pasta*-Smaak-*pistache, zacht en romig*-Lekker bij-*pasta's en salades*
-Inhoud-
*250 gram*
€3,50
-Wat-*typisch Siciliaanse pasta*-Smaak-*tomaat, basilicum, inktvis*-Lekker bij-*diverse pastagerechten*
-Inhoud-
*300 gram*
€3,25
Een complete maaltijd bestaande uit:
Fettucini 250 gram bereid met ei (20% )en durum tarwe en Zomer Truffel 5% (tuber aestivum Vitt)
kooktijd 2 a 3 minuten
samen met een heerlijke truffelsaus: salsa tartufata 90 gram
bereid met champignons, zwarte oli
€13,50
-Wat-*truffelpasta uit Umbrië-Smaak-*zachte delicate truffel*-Lekker bij-*pastagerechten met room, kaas en paddenstoelen*
-Inhoud-
*250 gram*
€7,95

Italiaanse pasta

Italiaanse pasta is er in vele soorten en maten. De bekendste  zijn natuurlijk spaghetti, maccheroni, tagliatelle en lasagne. Maar dit zijn maar een paar voorbeelden van Italiaanse pasta. Pasta kent vele variaties. Elke streek in Italië heeft zijn eigen pastasoorten. Zo is er de kenmerkende lintpasta uit de Marche regio, die de Italianen fettuccini noemen. Fettuccini komt in meerdere smaken voor. Bijvoorbeeld met citroen, spinazie of eekhoorntjesbrood. Deze La Campofilone pasta is van bijzonder hoge kwaliteit en is eigenlijk met verse pasta te vergelijken.

Opvallend is ook de zwarte pasta uit Sicilië. Deze ‘Nero di Seppia’ pasta is gemaakt van inktvis en heeft een karakteristieke zachte smaak. Ook de pasta casarecce is een bijzondere variant, bijvoorbeeld met een pittige pepersmaak.

Hoe wordt Italiaanse pasta gemaakt?


Italiaanse pasta is gemaakt van deeg. Hoewel veel pasta wordt gemaakt van water, is onze pasta gemaakt van harde granen, zogenaamde durum tarwe, griesmeel en verse scharreleieren. Dit maakt niet alleen uit in smaak maar ook in voedingswaarde. Deze traditionele eierpasta noemen de Italianen pasta secca all'uova. Pasta kan natuurlijk op verschillende manieren bereidt worden, van lasagne tot koude pasta salade. En van warme pasta met zalm tot pasta met spinazie. En al het lekkers wat daar tussenin zit.
Om u een beetje op weg te helpen vindt u hier een aantal bijzondere pastarecepten.


Italiaanse Pasta kopen

Al deze pasta is nu ook in Nederland verkrijgbaar via onze webwinkel.  Zo kunt u nu ook zelf de lekkerste pasta gerechten maken. Bijvoorbeeld een koude pastasalade met mozzarella en tomaat of gekleurde pasta met scampi’s. Of eindelijk die zwarte pasta kopen. En als u vóór 17:00 uur bestelt, heeft u het de volgende dag in huis.

Of u nu op zoekt ben naar een frisse pasta met citroen of juist een pittige pasta, wij proberen u altijd te voorzien van de lekkerste authentieke pasta’s die Italië te bieden heeft!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x