Pasta uit Sicilië

Sorteren op:

- Wat-* Fettucine pasta van durum tarwe - Smaak- * Met citroen - Inhoud *250 gram, voor 4 personen
€5,79
-Wat-* typisch Siciliaanse zwarte pasta*-Smaak-*zachte hinten van inktvis*-Lekker bij-*pasta met zeevruchten*
-Inhoud-
*250 gram*
€3,95
-Wat-*Siciliaanse fusilli met pistache*-Smaak-*pistache, zacht en romig*-Lekker bij-*rode pesto's, met spekjes en als salade*
-Inhoud-
*250 gram*
€3,95
-Wat-*Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe. Pasta gemaakt met een bronzen mal en langzaam drogend bij lage temperatuur. - Inhoud- 500 gram - * gekleurd met spinazie, paprika, rode biet en kurkuma
€4,99
- Wat-* Tagliatelle pasta van durum tarwe - Inhoud *250 gram, voor 4 personen
€3,99
-Wat-*Ambachtelijke pasta gemaakt met 100% Italiaanse harde tarwe. Pasta gemaakt met een bronzen mal en langzaam drogend bij lage temperatuur. - Inhoud- 500 gram
€2,99
-Wat-*Italiaanse pasta met zwarte truffel * Volgens Umbrische traditie, gedroogd in de vorm van een nest en gecombineerd met kostbare zwarte truffel.
-Inhoud- * 250 gram
€7,95
-Wat-*Italiaanse pasta met witte truffel *Volgens Umbrische traditie, gedroogd in de vorm van een nest en gecombineerd met kostbare witte truffel.
-Inhoud- * 250 gram
€7,95

Italiaanse Pasta

Ontdek onze pasta’s van de beste harde tarwe uit Sicilie ("grano duro Siciliano"). Het bijzondere klimaat op Sicilië zorgt ervoor dat in de binnenlanden deze bijzondere tarwe goed groeit. De tarwe heeft een hoog glutengehalte waardoor de pasta een extra stevige vorm heeft.

Van oudsher werd Sicilië de graanschuur van het Romeinse Rijk genoemd. In Sicilië worden vele soorten granen verbouwd, in 2009 werden er 52 soorten geteld.

De pasta's  die voor u geselecteerd zijn bekend als typische Siciliaanse pasta vormen als Casarecce, Trinacrie en Maccheroni (Niet te vergelijken met de Nederlandse macaroni). Proef de authentieke smaak van Sicilië!

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x