Pasta uit Sicilië

Sorteren op:

-Wat-* typisch Siciliaanse zwarte pasta*-Smaak-*zachte hinten van inktvis*-Lekker bij-*pasta met zeevruchten*
-Inhoud-
*250 gram*
€3,95
-Wat-*Siciliaanse fusilli met pistache*-Smaak-*pistache, zacht en romig*-Lekker bij-*rode pesto's, met spekjes en als salade*
-Inhoud-
*250 gram*
€3,50
-Wat-*tagliatella met witte truffel*-Smaak-*pasta met bite en truffel smaak*-Lekker met-*truffelolie, of roomboter met truffelzout en vers geschaafde truffel*
-Inhoud-
*250 gram*
€7,50
-Wat-*Italiaanse pasta met zwarte truffel
250 gram
€6,95
-Wat-*Italiaanse pasta met witte truffel
250 gram
€6,95

Italiaanse Pasta

Ontdek onze pasta’s van de beste harde tarwe uit Sicilie ("grano duro Siciliano"). Het bijzondere klimaat op Sicilië zorgt ervoor dat in de binnenlanden deze bijzondere tarwe goed groeit. De tarwe heeft een hoog glutengehalte waardoor de pasta een extra stevige vorm heeft.

Van oudsher werd Sicilië de graanschuur van het Romeinse Rijk genoemd. In Sicilië worden vele soorten granen verbouwd, in 2009 werden er 52 soorten geteld.

De pasta's  die voor u geselecteerd zijn bekend als typische Siciliaanse pasta vormen als Casarecce, Trinacrie en Maccheroni (Niet te vergelijken met de Nederlandse macaroni). Proef de authentieke smaak van Sicilië!

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x