Italiaanse Pasta

Sorteer op:

-Wat-*pakket van pasta's van de beste tarwe uit SiciliÇ®*-Smaak-
*pistache, zacht en stevig van hoge kwaliteit*
-Lekker bij-
*pasta's, salades en soep*
-Inhoud-
*vier diverse pasta's variǮrend van 250 gram tot 300 gram*
€10,95
-Wat-*Siciliaanse pistache pasta*-Smaak-
*pistache, zacht en romig*
-Lekker bij-
*pastaƒ??s en salades*
-Inhoud-
*250 gram*
€3,50
-Wat-*typisch Siciliaanse pasta*-Smaak-
*zacht en stevig*
-Lekker bij-
*pastaƒ??s en salades*
-Inhoud-
*300 gram*
€2,95
-Wat-*truffelpasta uit UmbriÇ®*-Smaak-
*zachte delicate truffel*
-Lekker bij-
*pastagerechten met room, kaas en paddenstoelen*
-Inhoud-
*250 gram*
€6,95
-Wat-* typisch Siciliaanse pasta*-Smaak-
*zachte hinten van inktvis*
-Lekker bij-
*pasta met zeevruchten*
-Inhoud-
*250 gram*
€3,95
-Wat-* typisch Siciliaanse pasta *-Smaak-
*stevig en zacht*
-Lekker bij-
*pasta en pastasalades*
-Inhoud-
*250 gram*
€2,95
-Wat-* typisch Siciliaanse maccheroni *-Smaak-
*stevig en zacht*
-Lekker bij-
*diverse pastaƒ??s en salades*
-Inhoud-
*250 gram*
€2,95
-Wat-* typisch Siciliaanse pasta *-Smaak-
*zacht en vol*
-Lekker bij-
*allerlei pasta's*
-Inhoud-
*300 gram*
€2,95
-Wat-* typisch Siciliaanse maccheroni *-Smaak-
*stevig en zacht*
-Lekker bij-
*diverse pastaƒ??s en salades*
-Inhoud-
*250 gram*
€2,95
-Wat-*typisch Siciliaanse pasta*-Smaak-
*tomaat, basilicum, inktvis*
-Lekker bij-
*diverse pastagerechten*
-Inhoud-
*300 gram*
€3,25
-Wat-* typisch Siciliaanse pasta *-Smaak-
*tomaat, basilicum, inktvis*
-Lekker bij-
*pastaƒ??s, salades, soep*
-Inhoud-
*250 gram*
€2,95
-Wat-* typisch Siciliaanse pasta *-Smaak-
*tomaat en spinazie*
-Lekker bij-
*pastaƒ??s en salades*
-Inhoud-
*300 gram*
€3,50
-Wat-*pastamachine Past a Fast*-Merk-
*Imperia*
-Materiaal-
*RVS*
-Afmetingen pasta-
*0,3mm tot 3mm*
€45,00
-Wat-*elektrische pastamachine*-Merk-
*imperia*
-Materiaal-
*RVS*
-Afmetingen pasta-
*0,3mm tot 2.5mm*
€117,95
-Wat-*pastamachine kleur rood*-Merk-
*Marcato*
-Materiaal-
*RVS*
-Afmetingen pasta-
*0,3mm tot 2.5mm*
€75,50
-Wat-*pastamachine kleur blauw*-Merk-
*Marcato*
-Materiaal-
*RVS*
-Afmetingen pasta-
*0,3mm tot 2.5mm*
€75,50
-Wat-*pastamachine kleur goudgeel*-Merk-
*Marcato*
-Materiaal-
*RVS*
-Afmetingen pasta-
*0,3mm tot 2.5mm*
€75,50
-Wat-*pastamachine kleur groen*-Merk-
*Marcato*
-Materiaal-
*RVS*
-Afmetingen pasta-
*0,3mm tot 2.5mm*
€75,50
-Wat-*pastamachine voor negen verschillende soorten pasta*-Merk-
*Marcato*
-Materiaal-
*RVS*
-Voor pastasoorten-
*raviolini, lasagne, tortellini en spaghetti*
€229,50
-Wat-*pastamachine voor verschillende soorten pasta*-Merk-
*Marcato*
-Materiaal-
*RVS*
-Voor pastasoorten-
*raviolini, lasagne, tortellini en spaghetti*
€158,95
-Wat-*pastamachine en pasta droogrek*-Merk-
*Cosy & Trendy*
-Materiaal-
*RVS pastamachine*
-Accesoires-
*pastasnijder en pasta droogrek*
€74,95
-Wat-*klassieke hand pastamachine*-Merk-
*Marcato*
-Materiaal-
*RVS*
-Afmetingen pasta-
*10 verschillende diktes van 0,2mm tot 2mm*
€68,95
-Wat-*pastamachine kleur RVS staal*-Merk-
*Marcato*
-Materiaal-
*RVS*
-Afmetingen pasta-
*0,3mm tot 2.5mm*
€69,50
-Wat-*pastamachine kleur zwart*-Merk-
*Marcato*
-Materiaal-
*RVS*
-Afmetingen pasta-
*0,3mm tot 2.5mm*
€75,50

Italiaanse Pasta en Pastamachines

Ontdek onze pasta’s van de beste harde tarwe uit Sicilie ("grano duro Siciliano"). Het warme klimaat op Sicilië zorgt ervoor dat in de binnenlanden deze zeldzame vorm van tarwe goed groeit. De tarwe heeft een hoog glutengehalte waardoor de pasta een extra stevige vorm heeft. De pasta die voor u geselecteerd zijn staan bekend als typische Siciliaanse pastasoorten als Casarecce, Trinacrie en Maccheroni (anders dan de Nederlandse maccheroni). Proef de authentieke smaak van Sicilië!

Naast onze heerlijke Italiaanse Pasta's kunt u ook zelf pasta maken met onze pastamachines van Imperia, Marcato en Westmark. U heeft de keuze uit verschillende pastamachines, bijvoorbeeld een elektrische of handmatige pastamachine. Ondanks dat pasta maken erg gemakkelijk gaat met deze machines, zullen de Italianen u erop wijzen dat het maken van het deeg het belangrijkste is. Goed kneden en niet te veel vocht gebruiken is het devies.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x