Muzzi Panettone Pistache Bronte DOP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Muzzi Panettone Pistache Bronte DOP
Muzzi
€ 31,50 Incl. btw

-Wat-*traditioneel Italiaans kerstgebak*-Smaak-*Panettone gevuld met Pistache crème uit Bronte D.O.P. én een topping van chocolade met stukjes pistache uit Bronte. Zonder konfijten en rozijnen. *-Lekker bij-*koffie, thee of als dessert*
-Inhoud-
*1000

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:

Muzzi Panettone Pistache Bronte DOP

 

Panettone gevuld met pistache creme van Bronte pistache creme D.O.P.en omhuld met chocolade. Zonder rozijnen en konfijten. De panettone van Muzzi, geproduceerd volgens de richtlijnen en criteria van het traditionele Italiaanse recept. Dit product is vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen. Ook wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten. Met de hand ingepakt!

Wordt met de hand ingepakt in schitterend mooi papier, echt een bijzonder geschenk om te krijgen én te ontvangen. 

Inhoud 1000 gram
Ingrediënten gebakken cake/kerstbrood met pistache crème Bronte D.O.P.
Gebruik als ontbijt met een van pistache crèmes of als nagerecht met een pistache likeur bijvoorbeeld


Panettone

De panettone is een traditioneel Italiaans kerstgebak dat haar oorsprong heeft in Milaan. In Italië is het dan ook het gebak wat je in december zo in de aanloop naar kerstmis overal zult aantreffen. Het is een beetje zoals de oliebol in Nederland, die populariteit heeft de panettone in Italië

De originele panettone is gemaakt van een gerezen deeg gemaakt van water, meel, boter, eieren (eigeel). 

Zoals gezegd komt de panettone uit Milaan. Tot ongeveer de jaren '50 bleef dit grotendeels zo. Als gevolg van de industriële productie van panettone werd het product in heel Italië verspreid, voornamelijk via de grote winkelketens. Vandaag de dag is de taart een typisch Italiaans zoete lekkernij. Zo heeft de panettone sinds 2005 zelfs een beschermde status, met daarbij een voorschrift die de specificaties verstrekt voor het maken van een goede panettone. De cake wordt ook geëxporteerd als een zoet symbool van Kerstmis in vele landen.

De panettone kenmerkt zich door haar luchtige structuur en zoete smaak. Dat is bij deze panettone niet anders. 

Traditioneel Italiaanse gebak
Met de hand verpakt
Luchtig met pistache crème Bronte D.O.P.
Met mooie kunstige papieren shopper

 

La storia di Muzzi
Era il 1795 e Tommaso figlio di Filippo Muzzi, intraprese la dolce professione del confettiere, i suoi “Anisini”, semi di anice confettati, erano diventati al tempo i preferiti dai nobili locali, tanto che gli stessi Trinci, Signori di Foligno, usavano regalarli ai loro ospiti più importanti. Oggi l’Antica Pasticceria Muzzi è una realtà di successo leader nel mercato della pasticceria con elevati volumi. Tecnologie e macchinari in serie come da vera pasticceria, personale specializzato sono sicuramente un valido argomento, ma sarebbero nulla se non fossero affiancati da ricette perfezionate negli anni e dalla passione che da sempre ci contraddistingue. Tanto è stato fatto ma tanto ancora faremo nella ricerca costante di materie prime sceltissime per regalare a chi assapora i nostri prodotti emozioni sempre nuove. Ed è proprio il concetto di emozionare che viviamo come un filo ideale che lega ogni parte della nostra Azienda. Emozionare il cliente con confezioni sempre nuove, con oggettistica raffinata frutto di una ricerca tra materiali e nuove tendenze. Coinvolgere con il sapore, uno dei dei nostri cinque sensi e immaginare di regalare un attimo di puro piacere Muzzi. Acquistare un nostro prodotto significa regalarsi e regalare tutto questo. Produciamo per il gusto di emozionare con la convinzione che se assaggerete un nostro prodotto, non resisterete ad acquistarne altri... L’esperienza, gli ingredienti e una visione rivolta alla vostra soddisfazione arricchiti da una inesauribile passione per la bontà.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x