Cadeaupakketten

Sorteer op:

-Wat-*drie olijfoliën in blik gebundeld in cadeaubox*-Smaak-*van delicaat met milde sensaties tot licht pittig*-Lekker bij-*uitermate geschikt bij voorgerechten, salades en vlees*
-Inhoud-
*drie keer 175 ml*
€17,95
-Wat-*cadeaupakket truffel in luxe geschenkdoos*-Bijzonderheden-*diverse truffelproducten uit Umbrië*-
-Inhoud-*verschillende truffelproducten inclusief cadeaubox*-
-Bestelling-*in overleg*-
€44,95
-Wat-*olijfolie in luxe cadeaubox*-Smaak-*delicaat met milde sensaties en licht pittig*-Lekker bij-*Uitermate geschikt bij voorgerechten, salades en vlees*
-Inhoud-
*500 ml*
€24,95

Cadeaupakketten

Italianen hechten aan klasse en stijl en dat gaat zeker op voor cadeaus. Net als met kleding hechten Italianen waarde aan iets unieks en stijlvol. Echter hoeft een mooi cadeau niet direct veel te kosten, maar echt goedkoop spul, ja dat wordt toch net wat minder gewaardeerd. 

Op zoek naar een mooi cadeau of heerlijk pasta pakket? Dan kunt u een keuze maken uit onze producten. Wij kunnen deze dan in een mooie doos of kistje inpakken, eventueel gecombineerd met een non-food item. 

Voor het kerstseizoen 2018 hebben wij geen standaardpakketten samengesteld.

U kunt met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen wij bij u in het bedrijf een kerstmarkt organiseren eventueel samen met andere leveranciers van bijvoorbeeld lederwaren, boeken, glaswerk etc. 

De pakketten worden bezorgd op uw bedrijfsadres maar ook rechtstreeks bij uw medewerkers.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x