Deze appelkappertjes of kapperappeltjes uit Sicilië, komen om precies te zijn van het eiland Salina. Hier zijn de kappertjes geuriger en voller van smaak dan elders. Kappertjes uit Sicilië zijn van zulke hoge kwaliteit vanwege de combinatie van zon, grond, zeewind en verschil in dag- en nachttemperatuur. Dit maakt dat ze wereldwijd door de beste restaurants worden gewaardeerd!
Appelkappertjes zijn de uiteindelijke vrucht van de kappertjesplant (Capparis Spinosa). Een plant met elegante witte bloemblaadjes met roze en paarse meeldraden. De vers geoogste appelkappertjes worden ingelegd in zeezout uit Trapani en zullen vervolgens 30 tot 45 dagen rijpen. Hierdoor drogen ze uit en krijgen ze hun typische kleur, geur en smaak. Naast de rijping zorgt het zout ook voor conservering. Fijne bijkomstigheid is dat kappertjes goed zijn voor de bloedvaten en een natuurlijke remedie zijn voor veel allergieën!
100% natuurproduct
erg gezond
Makkelijk te gebruiken