Ansjovis in extra vergine olijfolie

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Ansjovis in extra vergine olijfolie
  • Ansjovis in extra vergine olijfolie
€ 3,50 Incl. btw

-Wat-*Siciliaanse ansjovis in extra vergine olijfolie*-Smaak-*zoutig*-Lekker bij-* pasta, op geroosterd brood en als topping voor pizza's *
-Inhoud-
*80 gram*

Op voorraad
Artikelnummer:
304920

Ansjovis in extra vergine olijfolie

Inhoud 80 gram
Ingrediënten ansjovis, extra vergine olijfolie, zout
Gebruik op een stokbroodje, als topping over pizza, door de pasta(saus)

Ansjovis, wie is er niet groot mee geworden, in het Middellandse Zeegebied dan. Misschien dat de mensen aldaar daarom zo gezond zijn. Ansjovis zit boordevol eiwitten en mineralen. En olie, in dit geval. Maar dan wel gezonde extra vergine olijfolie. 

Hoe gebruik je deze kwalitatief goede ansjovis: als topping op een pizza, bruschetta of omelet. Als smaakmaker voor een heerlijke gezonde basis tomatensaus, of probeer eens als lunchgerecht.

Vers geroosterd brood, tomatenpesto, VERSE mozzarella of burrata en ansjovis. Simpel maar o zo lekker.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x