Shockino Hazelnoot creme: il bianco

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Shockino Hazelnoot creme: il bianco
  • Shockino Hazelnoot creme: il bianco
Shockino
€ 7,25 Incl. btw

-Wat-*zachte hazelnoot crème *-Smaak-*geur en aroma's van Piemonte hazelnoot*-Lekker bij-*op brood, croissants en bereiding van taart en cake*
-Inhoud-
*200 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:

Shockino Hazelnoot creme: il bianco

Wat is hazelnoot pasta?

Heerlijk zachte hazelnoot spread, gemaakt volgens ambachtelijk recept. We hebben een nieuwe leverancier voor onze pasta en spreads gebaseerd op alleen de beste producten. Voor deze pasta worden uitsluitend de hazelnoten uit de Piëmont gebruikt.  Shockino Mix Experience is een klein bedrijfje dat graag experimenteert met de beste producten die Italië kan bieden. Ze zijn gevestigd in het prachtige platteland van de Molise. 

Deze hazelnoot pasta is gemaakt volgens traditioneel recept met toevoeging van een klein beetje olijfolie uit de Molise.

Geen palmolie en of transvetten

Zonder palmolie en transvetten net zoals al onze producten!

In de Italiaanse keuken staat de hazelnoot pasta niet alleen bij het ontbijt op tafel (zeker bij bijzondere gelegenheden) maar wordt deze  crème ook gebruikt bij desserts en zelf gemaakte zoetigheden. Ook bij de cannoli een onmisbaar ingrediënt. 

Ingrediënten

Geroosterde hazelnoten uit Piëmont (45%), rietsuiker, mager melkpoeder
zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, extra vergine olijfolie ut de Molise
cacaoboter. Emulgator: soja lecithine.

Het kan sporen van andere noten en melk bevatten.
Glutenvrij.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x