Shockino Cappucino pasta
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Shockino Cappucino pasta
Hazelnootpasta 45% met Guatemala single origins coffee beans
Deze pasta is gemaakt volgens een origineel recept van Shockino met de allerbeste ingrediënten.
Geen palmolie en of transvetten
Zonder palmolie en transvetten net zoals al onze producten!
In de Italiaanse keuken staat deze pasta op tafel bij bijzondere gelegenheden.
Maar deze cappuccino crème wordt ook gebruikt bij desserts en zelf gemaakte zoetigheden. Ook bij de cannoli een onmisbaar ingrediënt.
Ingrediënten
Geroosterde hazelnoten uit Piëmont (45%), en Guatemala single origins koffiebonen rietsuiker, mager melkpoeder, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, extra vergine olijfolie ut de Molise
cacaoboter. Emulgator: soja lecithine.
Het kan sporen van andere noten en melk bevatten.
Glutenvrij.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
