Heerlijk zachte hazelnoot crème(pasta), gemaakt volgens ambachtelijk recept. We hebben een nieuwe leverancier voor onze pasta en spreads gebaseerd op alleen de beste producten. Voor deze pasta worden uitsluitend de hazelnoten uit de Piëmont gebruikt. Shockino Mix Experience is een klein bedrijfje dat graag experimenteert met de beste producten die Italië kan bieden. Ze zijn gevestigd in het prachtige platteland van de Molise.
Deze hazelnoot pasta is gemaakt volgens traditioneel recept met toevoeging van een klein beetje olijfolie uit de Molise.
Deze pasta- crème bevat GEEN palmolie en transvetten net zoals al onze producten!
In de Italiaanse keuken staat de hazelnoot pasta niet alleen bij het ontbijt op tafel (zeker bij bijzondere gelegenheden) maar wordt deze crème ook gebruikt bij desserts en zelf gemaakte zoetigheden. Ook bij de cannoli een onmisbaar ingrediënt.
Geroosterde hazelnoten uit Piëmont (45%), rietsuiker, mager melkpoeder
zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, extra vergine olijfolie ut de Molise
cacaoboter. Emulgator: soja lecithine.
Het kan sporen van andere noten en melk bevatten.
Glutenvrij.