Shockino Italiaanse Gianduja pasta, zonder palmolie of transvetten

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Shockino Italiaanse Gianduja pasta, zonder palmolie of transvetten
  • Shockino Italiaanse Gianduja pasta, zonder palmolie of transvetten
Shockino
€ 7,25 Incl. btw

-Wat-*zachte Gianduja crème *-Smaak-*geur en aroma's van Piemonte hazelnoot met chocolade*-Lekker bij-*op brood, croissants en bereiding van taart en cake*
-Inhoud-
*200 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:

Shockino Italiaanse Gianduja pasta, zonder palmolie of transvetten

Wat is Gianduja?

Heerlijk zachte hazelnoot/chocolade spread, gemaakt volgens ambachtelijk recept. We hebben een nieuwe leverancier voor onze pasta en spreads gebaseerd op chocolade en hazelnoten. Shockino Mix Experience is een klein bedrijfje dat graag experimenteert met de beste producten die Italië kan bieden. Ze zijn gevestigd in het prachtige platteland van de Molise. 

Deze Gianduja is gemaakt volgens traditioneel recept met toevoeging van een klein beetje olijfolie uit de Molise.

Geen palmolie en of transvetten

Zonder palmolie en transvetten, net zoals al onze producten! In de Italiaanse keuken staat dit niet alleen bij het ontbijt op tafel (zeker bij bijzondere gelegenheden) maar wordt deze  crème ook gebruikt bij desserts en zelf gemaakte zoetigheden. Ook bij de cannoli een onmisbaar ingrediënt. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x