Siciliaanse olijfolie extra vergine Mazzacchino

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Siciliaanse olijfolie extra vergine Mazzacchino
  • Siciliaanse olijfolie extra vergine Mazzacchino
  • Siciliaanse olijfolie extra vergine Mazzacchino
  • Siciliaanse olijfolie extra vergine Mazzacchino
  • Siciliaanse olijfolie extra vergine Mazzacchino
€ 19,50 Incl. btw

-Wat-*biologische extra vergine olijfolie*-Smaak-*complexe smaak van basilicum, munt en tijm*-Lekker bij-*vis, knoflook brood, soep of gegrild vlees*
-Inhoud-
*500 ml*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:

Siciliaanse olijfolie extra vergine Mazzacchino

Deze extra vergine olijfolie van Mazzacchino is ontstaan uit biologische teelt. De olijfolie bestaat uit een blend van twee olijven, Nocellara Etnea en Brandofino. Geteeld in de directe omgeving van de Etna (Sicilië). Een ruig gebied waar de olijfbomen in alle rust en ruimte kunnen groeien en bloeien.

Waar, door de ruige omgeving geen intensieve landbouw kan plaatsvinden.

 

In iedere druppel Mazzacchino proef je het Siciliaanse platteland, schroef de dop van de fles af en ruik:

je waant je in Sicilië, je ruikt tijm, amandel, basilicum, groene kruiden, munt.

Echt een waanzinnig goed product!

Niet voor niets zegt men: Mazzacchino. a drop of Sicily!

 

Inhoud 500 ml
Ingrediënten biologische extra vergine olijfolie
Gebruik ideaal over voorgerechten, vis, vlees en natuurlijk als dressing
Regio Etna Sicilië
  Mazzacchino
Productiegebied De Etna heuvels
Hoogte 400 - 600 meter boven zeeniveau
Olijven 75% Nocellara Etnea en 25% Brandofino
  met de hand geoogst
Oogstperiode afhankelijk van de klimatologische omstandigheden maar meestal eind oktober

Biologische Olijfolie

Deze biologische olijfolie is geheel biologisch geproduceerd. Dat betekent dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest zijn gebruikt bij het begeleiden van de groei van de olijven. De olijfolie heeft een goudgele kleur en ruikt naar een groot boeket van amandel en zwarte peper. De smaak kenmerkt zich door een complexe persoonlijkheid van kruiden tinten met basilicum, munt en tijm. De smaak van de olijfolie komt het beste tot haar recht bij gebruik van vis, knoflook brood, soep of gegrild vlees. Maar wij vinden deze puur het lekkerst, ruik en proef, je waant je in Sicilië.

 Volledig biologisch geproduceerd
√ Goudgele kleur 
 Complexe pittige smaak en geur

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x