Menu
EUR
William Di Carlo Confetti Tiramisu glutenvrij
€5,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
William Di Carlo Confetti Tiramisu glutenvrij
William Di Carlo
(0)

William Di Carlo Confetti Tiramisu glutenvrij

€5,99 Incl. btw
Op voorraad

De zoete specialiteit uit Abruzzo. Een heerlijk snoepje van amandel met een krokante zoete laag. Ze zijn er vele verschillende smaken. Proef de heerlijke smaak van het Italiaanse Tiramisu gebak.

Glutenvrij
Zonder palmolie
Inhoud 100 gram Lees meer.

1-2 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • Eigen import
  • Honderden échte Italiaanse delicatessen
  • Direct uit voorraad

Productomschrijving

Confetti Tiramisu glutenvrij

De zoete specialiteit uit Abruzzo. Een heerlijk snoepje van amandel met een krokante zoete laag. Ze zijn er vele verschillende smaken. Proef de heerlijke smaak van het Italiaanse Tiramisu gebak.

Om keer op keer geprobeerd te worden.

Glutenvrij
Zonder palmolie
Inhoud 100 gram

Vandaag als gisteren

Onze productie van gesuikerde amandelen vindt, zoals oorspronkelijk, plaats in machines die "bassine" worden genoemd en waarin amandelen, hazelnoten of elke andere kern die met suiker moet worden bedekt, worden gerold. De term bassina komt uit de oudheid, toen er nog geen elektriciteit was en de gesuikerde amandelen werden gemaakt in hele grote en lage pannen die met touwen aan het plafond werden gehangen en met de hand werden gezwaaid.

 

De amandelen, bereid volgens traditioneel en geheim familierecept, worden gedrenkt in suikerstroop en vervolgens in deze pannen gedaan.

Door de rotatie wordt de suiker gelijkmatig verdeeld, terwijl een straal hete lucht deze droogt, waardoor het overtollige water verdampt en weer in vaste toestand wordt gebracht. Hier vormt zich het eerste dunne laagje zoetheid op de amandel. Een handeling die wordt herhaald tot een vooraf bepaalde dikte is verkregen, wat fundamenteel is voor de kwaliteit van de gesuikerde amandel zelf.

 

We maken gesuikerde amandelen, we produceren ze niet.




Gesuikerde amandelen van hoge kwaliteit, waarbij de dikte van de suiker erg dun is om de delicate smaak van de amandel niet te bedekken, waardoor de zachtheid intact blijft.

De zoektocht naar perfectie heeft ertoe geleid dat we alleen amandelen kiezen die afkomstig zijn uit Avola, een stad in het zuidoosten van Sicilië die een variëteit produceert, genaamd "Pizzuta di Avola", uniek in de wereld vanwege zijn vorm en smaak.





Allemaal met de hand gemaakt. Zoals ooit.

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Recent bekeken

William Di Carlo Confetti Tiramisu  glutenvrij
William Di Carlo
Confetti Tiramisu glutenvrij
€5,99 €5,50
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel William Di Carlo Confetti Tiramisu glutenvrij

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!