Colatura di Alici

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Colatura di Alici
€ 7,95 Incl. btw

-Wat-*Siciliaanse gefermenteerde ansjovis *-Smaak-*umami -Lekker bij-* sauzen, groente, visgerechten *
-Inhoud-
*100 ml*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:
304928

Colatura di Alici

Inhoud 100 ml
Ingrediënten ansjovis, zout
Gebruik als smaakmaker in sauzen, visgerechten, en groente                                                 

Colatura di alici betekent letterlijk ‘het lekken van de ansjovis’ en is afkomstig uit het dorpje Cetara, aan de Zuid-West kust van de Italiaanse laars.

Naar eeuwenoud recept, maar uiteraard wel met moderne productiemiddelen, wordt ansjovis enkele maanden gefermenteerd. Hierdoor ontstaat een olie, saus, waarvan je slechts een paar druppels gebruikt als oppepper voor (tomaten)sauzen, visgerechten, schelpdieren en groente. De smaak laat zich het best omschrijven als umami. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x