Chocolade bereid in Sicilie, Modica, volgens Azteeks recept, met pepertje

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Chocolade bereid in Sicilie, Modica, volgens Azteeks recept, met pepertje
  • Chocolade bereid in Sicilie, Modica, volgens Azteeks recept, met pepertje
€ 3,25 Incl. btw

-Wat-*chocolade met Italiaanse chili pepertjes*-Smaak-*licht pittige chocolade, een unieke smaak*-Lekker bij-*als dessert of bij koffie en thee*
-Inhoud-
*100 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:
109613

Chocolade bereid in Sicilie, Modica, volgens Azteeks recept, met pepertje

Uniek lekkere combinatie van cacao met peperoncino, de typisch hete Italiaanse chili pepertjes. Een zeer bijzondere chocolade met pepertjes uit de regio Modica op Sicilië.

Ingrediënten cacao (50%), suiker, peperoncino




Bereiding Modica Chocolade
De Italiaanse chocolade van Modica heeft een zwarte kleur met tinten van bruin en een ruwe structuur met grove korrels. De bereiding vindt plaats bij lage temperaturen van maximaal 35 tot 40 C. Dit geeft de chocolade een doffe kleur en laat het toe de suikers met het blote oog te kunnen zien. De cacaomassa wordt vervolgens gemengd met suiker of rietsuiker, specerijen, noten en fruit. Zoals vanille, kaneel, citroen, sinaasappeljasmijn, gember, rode peper, amandelen en pistache. Het zachte mengsel wordt tenslotte in de bijzondere en kenmerkende Lanni gegoten: de rechthoekige vorm met groeven. Wat Modica chocolade zo intens en uniek maakt, is dat er geen cacaoboter wordt gebruikt en de chocolade vrij is van stoffen zoals plantaardige vetten, soja lecithine en melk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x