Lamponi, de lekkerste frambozen compote

  • Geplaatst op
  • Door Vera
  • 0
Lamponi, de lekkerste frambozen compote

Nieuw ons assortment zijn de frambozen compote van Lamponi dei Monti Cimini. Let op: Proeven is gevaarlijk, want je bent direct verkocht!

 

Frambozen

Aan de voet van het Cimini gebergte op een uurtje rijden van Rome, specialiseerde het landbouwbedrijf van Massimiliano Biaggioli zich in 2011 in de teelt en verwerking van frambozen, ‘lamponi’ in het Italiaans. Frambozen met een laag suikergehalte zijn de grote trots. Maar ontdek ook de varianten met bergamot, kardemom, kaneel, lavendel, citroen, gember, vanille en zelfs chilipeper! 
Proef de authenticiteit en uitzonderlijke smaak van deze uiterst gezonde rode pareltjes. 

 

Waar gebruik ik het voor?

Op vis, vlees, verse kazen of ricotta, maar natuurlijk ook geweldig bij ijs, cheesecake of gewoon op een crackertje met wat roomkaas. 

 

Passie

Voor Massimiliano is het maken van deze mooie producten niet alleen zijn werk, het is zijn passie die voortkomt uit de liefde voor zijn grond, de aarde, die hem de kleine rode vruchten geeft. De stralende ogen van de mensen die hij ontmoet, hun vragen, hun nieuwsgierigheid en het geluk van het proeven zijn voor Massimiliano onbetaalbare momenten.

Bij Amesi houden we van mensen met passie!

 

NU 1 COMPOTE GRATIS ZIE PRODUCTEN

 

Bestel 5 potjes frambozen compote voer deze kortingcode in bij de winkelwagen: LAMPONI en u ontvangt 1 frambozen compote geheel GRATIS.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.