Balsamico Parels uit Modena

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Balsamico Parels uit Modena
  • Balsamico Parels uit Modena
€ 12,95 Incl. btw

-Wat*- Balsamico parels uit Modena* -Smaak-*vol, zoet en veel aroma*-Lekker bij-* vlees, kip, vis, groenten, risotto, kaas, ijs, fruit*
-Inhoud-
*50 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:

Balsamico Parels uit Modena

Deze balsamico parels van Giuseppe Giusti veroorzaken een ware smaakexplosie! Ze zijn uniek en brengen traditie en moleculaire gastronomie uit Italië samen in een product. Het zijn zachte bolletjes die allerlei gerechten zullen verassen met een bijzondere smaak. Zodra de parels balsamico openbarsten in de mond geven ze direct een bijzondere smaaksensatie. Het zoete balsamico aroma komt dan in een keer tot leven!

Inhoud 50 gram
Ingrediënten aceto balsamico 100%
Producent Giuseppe Giusti
   
Regio Modena, Italië

 

 

 

 

De parels zijn gemaakt met behulp van een geavanceerd proces, namelijk inverse spherification. Deze methode uit de moleculaire gastronomie creëert een dunne, tere buitenlaag met een zachte, vloeibare kern van ambachtelijke balsamicoazijn.

Uniek product uit de moleculaire gastronomie
Volle zoete smaak
Ware smaaksensatie!

Balsamico parels gebruiken

Deze "kaviaar" uit Modena is ideaal als garnering. Bijvoorbeeld over salades, door soepen en over ijs en aardbeien. Maar net als balsamicoazijn zijn de parels ook perfect om te strooien over gebraden vlees, kip en vis. Probeer het ook eens bij bijzondere combinaties als zalm met crème fraîche, lamskoteletten, mozzarella, bruschetta, Parma ham, gorgonzola of chocolademousse. Gegarandeerd dat u uw gasten zal verrassen met deze bijzondere parels!

Na opening zijn de balsamico parels nog zo'n 6 maanden houdbaar in de koelkast.

Rechtstreeks uit Modena, Italië     

Al sinds 1605 produceert Giuseppe Giusti de beste Aceto Balsamico

Giusti heeft gedurende de eeuwen heen al vele vele prijzen gewonnen met hun Aceto Balsamico. Dit komt niet alleen door de (geheime) receptuur en de methodes van overheveling en opslag,  maar de unieke en magische smaken zijn ook te danken aan eeuwenoude wijnvaten uit de jaren 1600, 1700 en 1800. Dit is het meest waardevolle bezit van deze Acetaia want deze antieke collectie van vaten doordrenken de kostbare azijn met een aroma en karakteristiek boeket en zijn een onbetaalbaar erfgoed. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x