Balsamico Parels met Granaatappelsap

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Balsamico Parels met Granaatappelsap
  • Balsamico Parels met Granaatappelsap
  • Balsamico Parels met Granaatappelsap
€ 13,30 Incl. btw

-Wat*- Balsamico parels uit Modena* -Smaak-*vol, zoet, licht rins en veel aroma*-Lekker bij-* vlees, kip, vis, groenten, risotto, kaas, ijs, fruit*
-Inhoud-
*50 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:
DGV0626

Balsamico Parels met Granaatappelsap

Deze balsamico parels van Leonardi veroorzaken een ware smaakexplosie! Ze zijn uniek en brengen traditie en moleculaire gastronomie uit Italië samen in een product. Het zijn zachte bolletjes die allerlei gerechten zullen verassen met een bijzondere smaak. Zodra de parels balsamico openbarsten in de mond geven ze direct een bijzondere smaaksensatie. Het zoete balsamico aroma gecombineerd met het aroma van grnaatappels komt dan in een keer tot leven!

Inhoud 50 gram
Ingrediënten aceto balsamico 100%
Producent Acetaia Leonardi
Merk Don Giovanni
Regio Modena, Italië

De parels zijn gemaakt met behulp van een geavanceerd proces, namelijk inverse spherification. Deze methode uit de moleculaire gastronomie creëert een dunne, tere buitenlaag met een zachte, vloeibare kern van ambachtelijke balsamicoazijn.

Uniek product uit de moleculaire gastronomie
Volle zoete smaak
Ware smaaksensatie!

Balsamico parels gebruiken

Dit kaviaar uit Modena is ideaal als garnering. Bijvoorbeeld over salades, door soepen en over ijs en aardbeien. Maar net als balsamicoazijn zijn de parels ook voortreffelijk om te strooien over gebraden vlees, kip en vis. Probeer het ook eens bij bijzondere combinaties als zalm met crème fraîche, lamskoteletten, mozzarella, bruschetta, Parma ham, gorgonzola of chocolademousse. Gegarandeerd dat u uw gasten zal verrassen met deze bijzondere parels!

Na opening zijn de balsamico parels nog zoon 6 maanden houdbaar in de koelkast.

 

Leonardi balsamico

Acetaia Leonardi is een familiebedrijf op het platteland van Modena dat al decennialang bestaat. Het balsamico azijn wordt al sinds 4 generaties volgens onveranderde traditie gemaakt. Alle balsamico producten zijn gemaakt van ingrediënten uit de lokale wijngaarden rond de boerderij, zoals de typische Trebbiano druif en Lambrusco druif. Uit deze twee druiven wordt het gekookte druivensap, most, verkregen. Dit is het basisingrediënt voor alle balsamicoproducten die in de talrijke houten vaten rijpen op de zolders van de Acetaia. Dit oude azijn heeft een rijke geschiedenis, zo komt balsamico terug in oude geschriften waar het werd aangeboden als luxe cadeau aan adelen, koningen en intellectuelen. Ook werd het vaak opgenomen in bruidsschatten vanwege zijn geneeskrachtige en digestieve eigenschappen en het feit dat het werd gezien als afrodisiacum. Het label Don Giovanni is een complete collectie van balsamico producten speciaal ontworpen voor de culinaire liefhebbers. Het brede assortiment omvat traditionele balsamico van Modena D.O.P., balsamico van Modena I.G.P., crèmes, witte balsamico, saba en balsamico parels.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x