Acetaia is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van Essence gerijpt in eikenhouten vaten, biologische kruiden en gearomatiseerde gedroogde jam. Het gecertificeerde biologische bedrijf is gevestigd in Cavezzo, in de provincie Modena. Het bedrijf is ontstaan na de verschrikkelijke aardbeving van 2012 in Emilia. De ambitie van de Oddolini-familie is om de hoogwaardige producten te produceren waarvoor de regio Modena bekend staat. De familie Oddolini staat garant voor de kwaliteit van haar producten en voegt er een vleugje authenticiteit en innovatie aan toe. Het bezit wijngaarden en gecertificeerde biologische druiven en zorgt voor persoonlijke en geduldige zorg in alle stadia van de productie.
Een balsamico dressing gemaakt van gekookte druivenmost, de klassieker La Frasca, met een zuurgraaf van 6%. Deze dressing is een handgemaakt product van het het Acetaia Addolini en heeft sinds 2013 gerijpt in eiken vaten.
Gaat perfect samen met verse of gekruide kaas (Parmigino Regigiano DOP), risotto, pasta, tortellini, soepen, witbrood en rood vlees, gegrilde vis, omelet, rauwe of gegrilde groenten (aubergine), fruit, of heerlijk bij ijs.
Inhoud 50ml
Lijst met ingrediënten:
Gekookte druivenmost