Italiaanse Vis

Sorteren op:

-Wat-*Caponata, een Siciliaans (bij)gerecht met als belangrijkste ingrediënt aubergine *-Smaak-*aubergine, tonijn, licht pittig*-Lekker bij-*brood, als lunchgerecht of warm als bijlage bij vis*
-Inhoud-
*300 gram*
€9,80
- Wat:- *Olijven tapenade van Taggiasca olijven
- Smaak:- *De olijven zijn vrij klein en hebben een extreem lage zuurgraad. Hierdoor heeft de Taggiasca olijf een zoete smaak en geen of nauwelijks bittere tonen.
- Inhoud:- * 185 gram
€4,99
-Wat-*tapenade gemaakt van Siciliaanse tonijn en sinaasappel*-Smaak-*tonijn, fris, pikant*-Lekker bij-*als antipasti of borrelhapje*
-Inhoud-
*180 gram*
€6,95
-Wat-*paprika's gevuld met Siciliaanse tonijn en ui*-Smaak-*zacht en pikant*-Lekker bij-*gegrild vlees, als borrelhapje of amuse*
-Inhoud-
*200 gram*
€7,95

Italiaanse Vis


Met trots presenteren wij u een prachtige selectie van de beste visfilets uit de wateren rondom Sicilië! De vis wordt door lokale vissers gevangen en daarna traditioneel met de hand in olijfolie ingelegd. Zo behouden ze hun heerlijk zachte smaak.

Onze zwaardvis wordt gevangen in het noordoosten van Sicilië, in de Straat van Messina. De tonijn wordt gevangen rondom de Egadische Eilanden en de zeebaars vlak voor de kust van Catania. Alle filets worden na de vangst in olijfolie geconserveerd, waardoor ze zeer geschikt zijn om langere tijd te bewaren. De selectie van ansjovis wordt na de vangst eerst op zout gezet en vervolgens gerijpt, om uiteindelijk handmatig in olijfolie gezet te worden. Deze Siciliaanse visdelicatessen laten zich uitstekend smaken bij warme gerechten, pasta’s en salades. Maar ook als amuse of op bruschetta.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x