Klassieke Antipasti

Sorteer op:

-Wat-*rode uien ingelegd in olie*-Smaak-*zoet en licht scherp*-Lekker bij-*vlees, salade, lasagne*
-Inhoud-
*270 gram*
€5,50
68% aubergine, olie van zonnebloempitten en een scheutje extra vierge olijfolie, zout, knoflook en peperoncini
€7,80
-Wat-*rustieke groene olijven*-Smaak-*licht bitter en wat zure smaak*-Lekker bij-*als antipasti bij start van de maaltijd*
-Inhoud-
*270 gram*
€4,95
-Wat-*gezouten Siciliaanse kappertjes*-Smaak-*pikant en friszuur*-Lekker bij-*tonijn, salades, rijst, couscous, pasta met vis*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,50
-Wat-*gemarineerde knoflooktenen in extra vierge olijfolie*-Smaak-*aromatisch en kruidig*-Lekker bij-*pasta's, sauzen, wild en vlees*
-Inhoud-
*270 gram*
€4,95
-Wat-*pittige olijfolie met pepertjes*-Smaak-*pittig*-Lekker bij-*gegrild vlees, soepen en groenten*
-Inhoud-
*250 ml*
€4,95
-Wat-*artisjokken ingelegd in extra vierge olijfolie*-Smaak-*kruidig en zoetig*-Lekker bij-*vlees en kip en als bijgerecht*
-Inhoud-
*270 gram*
€5,95
Zongedroogde tomaten ingelegd in extra vierge olijfolie met een klein beetje ansjovis, ambachtelijk bereid "come la Nonna"
€7,95

Antipasti


Antipasti betekent in het Italiaans zoiets als 'voorgerecht'. Verschillende Italiaanse hapjes kunnen deel uitmaken van het voorgerecht. De antipasti zijn vaak onderverdeeld in warme en koude Italiaanse hapjes. Dit kunnen eenvoudige (bestaande uit een enkele basisingrediënt) of meer complexe (bestaande uit meerdere ingrediënten) hapjes zijn. Het voorgerecht wordt geserveerd in kleine hoeveelheden, haar taak is immers om de eetlust op te wekken in afwachting van de hoofdgerechten. Als een voorgerecht geserveerd wordt in een grote hoeveelheid dan noemt men dit een "vlakke start".

Vanuit de binnenlanden van Sicilië brengen wij u verschillende antipasti. Deze antipasti kunt u serveren als eenvoudig voorgerecht maar ze zijn ook geschikt om salades en andere Italiaanse hapjes mee te maken. Probeer verschillende smaken zoals italiaanse ui en zongedroogde tomaten of kappertjes en paprika in olijfolie.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x