Vis en Antipasti

Sorteer op:

-Wat-*Siciliaanse ansjovis in extra vierge olijfolie*-Smaak-*zoutig*-Lekker bij-* pasta, op geroosterd brood en als topping voor pizza's *
-Inhoud-
*80 gram*
€3,50
-Wat-*rode uien ingelegd in olie*-Smaak-*zoet en licht scherp*-Lekker bij-*vlees, salade, lasagne*
-Inhoud-
*270 gram*
€5,50
68% aubergine, olie van zonnebloempitten en een scheutje extra vierge olijfolie, zout, knoflook en peperoncini
€7,80
-Wat-*rustieke groene olijven*-Smaak-*licht bitter en wat zure smaak*-Lekker bij-*als antipasti bij start van de maaltijd*
-Inhoud-
*270 gram*
€4,95
-Wat-*gezouten Siciliaanse kappertjes*-Smaak-*pikant en friszuur*-Lekker bij-*tonijn, salades, rijst, couscous, pasta met vis*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,50
Een heerlijke delicate kippenleverpaté met 40% kippenlever, 24% extra vergine olijfolie, 13% zonnebloemolie, ui, wortel, kappertjes en 3% zomertruffel (Tuber aestivum Vitt) op smaak gebracht met knoflook, wijnazijn, citroensap, peterselie, rozemarijn, sal
€6,90
-Wat-*gemarineerde knoflooktenen in extra vierge olijfolie*-Smaak-*aromatisch en kruidig*-Lekker bij-*pasta's, sauzen, wild en vlees*
-Inhoud-
*270 gram*
€4,95
-Wat-*pittige olijfolie met pepertjes*-Smaak-*pittig*-Lekker bij-*gegrild vlees, soepen en groenten*
-Inhoud-
*250 ml*
€4,95
-Wat-*artisjokken ingelegd in extra vierge olijfolie*-Smaak-*kruidig en zoetig*-Lekker bij-*vlees en kip en als bijgerecht*
-Inhoud-
*270 gram*
€5,95
Zongedroogde tomaten ingelegd in extra vierge olijfolie met een klein beetje ansjovis, ambachtelijk bereid "come la Nonna"
€7,95
Zwarte truffel tapenade ambachtelijk bereid met champignons, Zwarte truffel Jus, (Tuber aestivum Vitt) Extra Virgine Olijfolie 5%, Zonnebloemolie 5%, Grana Padano kaas, Zwarte Truffel 2,5%: 2% Moscato Truffel (Tuber Brumale Vitt), 0.5% Zwarte Truffel (
€12,00

Antipasti

Antipasti zijn Italiaanse hapjes die doorgaans voor de maaltijd worden geserveerd. Een antipasto kan bijvoorbeeld een stukje vlees zijn zoals proscuitto, kaas, olijven en verschillende groenten en vis in olijfolie. Antipasti kan een eenvoudig voorgerecht zijn maar ook een lekker tussendoortje of borrelhapje. Op het Italiaanse vasteland bestaan antipasti vaak uit groenten en vlees. En op Sicilie en andere kustplaatsen zijn het meer vis en zeevruchten. Rechtstreeks uit de Middellandse Zee en het Siciliaanse platteland komt  dan ook een reeks van prachtige antipasti, die de basis vormen voor authentieke Italiaanse hapjes. Verschillende soorten vis en groenten zijn op traditionele wijze bereid en vervolgens met de hand in olijfolie ingelegd.

Hoe gebruik je antipasti?

Als voorgerecht kunt u op Sicilië kiezen voor antipasti, een verzameling van kleine hapjes om alvast de grootste honger te stillen of juist om uw trek op te wekken. Vis en schelpdieren, olijven, salami, groenten en kaas vormen vaak onderdeel van deze antipasti. Met onze antipasti selectie, is een heerlijke start van uw maaltijd gegarandeerd. Maar gebruik deze typisch Italiaanse hapjes ook gerust als bijgerecht of als hapjes voor bij de borrel. Zoals zwaardvis, tonijn, gerolde ansjovis en zeebaars.  Verder zijn er de welbekende zongedroogde tomaten, artisjokken, paprika reepjes, gegrilde rode ui in olijfolie, paddenstoelen ‘funghi’ en gezouten kappertjes.

Antipasti kopen

Authentieke Italiaanse antipasti kopen is nu heel eenvoudig. In onze webwinkel vindt u een ruime keuze aan de meest bijzondere antipasti en visfilets. Altijd van de hoogste kwaliteit en rechtstreeks uit Italië.  

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x